TP-Link Archer TX50uh AC3000 modeli monitor modu ve packet injection destekliyor mu?

Jccker

Decapat
Daha fazla  
Archer TX50uh modelinin monitor modu ve packet injection desteği olduğunu öğrenmek istiyorum. TP-Link'in web sitesinde de yazmıyor siber güvenlik eğitimi için alacağım.

Desteklemiyor hocam. V1.0 versiyonu için söylüyorum. Öneri olarak TL-WN722N, Archer T4U V3 ve en güçlüsü Archer T9UH öneririm. WN722n ürününde V1 en stabilidir v3'te alabilirsiniz fakat bazı sorunlar yaşatabilir.

Sağolun, peki benim elimdekinin sürümünü nasıl öğrenebilirim? Yada bu ürünün V1.0 dışında başka versiyonu var mı? Şunu almıştım: Ürün

Sürüm güncel stoklarda değişiyor hocam bazen eklemeler yapıyorlar. Ben bayağı önce almıştım altındaki etikette yazıyordu V1 diye. İsterseniz Kali'de bir deneyin test etmiş olalım :D

Tamamdır şuanda dışardayım eve gelince deneyeceğim. 👍

Sürüm güncel stoklarda değişiyor hocam bazen eklemeler yapıyorlar. Ben bayağı önce almıştım altındaki etikette yazıyordu V1 diye. İsterseniz Kali'de bir deneyin test etmiş olalım :D
Kaç saattir kali linux'a kurmaya çalışıyorum halen kuramadım windows makinamda tak diye kurulum için cd-rom açıldı takınca ama kali linuxta herhangi birşey yok nasıl kuracağım acaba? Sanal makina değil.

Son düzenleme:
Ürün ismiyle driver bulmanız lazım hocam. İnternetten araştırmak lazım. Kali de hep var bu sorun Windows gibi değil.

Ürün ismiyle driver bulmanız lazım hocam. İnternetten araştırmak lazım. Kali de hep var bu sorun Windows gibi değil.
Tp-Link müşteri temsilcisi ile görüştüm ve linux desteklenmediğini söylediler internette araştırdığımda ise çok az kaynak buldum modelle ilgili iade edicem yarın.

TP-Link müşteri temsilcisi ile görüştüm ve Linux desteklenmediğini söylediler internette araştırdığımda ise çok az kaynak buldum modelle ilgili iade edeceğim yarın.

Güzel yapmışsınız hocam. Uyumlu bir model satın alırsınız artık ;)

Aldığınız adaptörde RTL8832cu chipset var ve Morrow bunun monitor mode desteklemediğinden bahsetmiş.

Teşekkürler, farklı bir kaynakta da AX200 chipset diyordu çok değişik neyse iade ettim zaten.

Güzel yapmışsınız hocam. Uyumlu bir model satın alırsınız artık ;)
Hocam, Benim laptop'umda zaten monitör mod desteği olduğunu öğrendim bu yüzden muhtemelen şuan almayacağım alırsamda iyi denecek şekilde 1200-1800 TL arası birşey alırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı