Kerykeion
Kilopat
Merhabalar, Airties 5760 modemimden TTNET'ten almış olduğum TP-Link TD864W model modeme kablosuz olarak internet iletmeye çalışmaktayım (ethernet kablosu ile alıp kablosuz olarak dağıtım yapabildim -AP-, fakat benim istediğim kablosuz olarak alıp kablosuz olarak iletmek). Şimdiye kadar yapmış olduğum araştırmalarda; repeater veya WDS desteğine sahip bir router gerekiyormuş. TTNET'ten almış olduğum modemin arayüzünde maalesef bu ayarlara rastlayamadım (TTNET'in yayınlamış olduğu en güncel Firmware yüklendi ve modem TTNET'e özel üretildiği için TP-Link bu modem için destek vermiyor).
Nitekim başlıkta da belirttiğim gibi modem arayüzünü daha "gelişmiş" bir versiyona güncellemek mümkün müdür? BIOS gibi gerekli modlamaları yaparak farklı özellikleri açıp kapatabilir miyiz?
Soru çok komik veya saçma gelebilir fakat modemler hakkında hiç bilgim yok, mazur görün
Nitekim başlıkta da belirttiğim gibi modem arayüzünü daha "gelişmiş" bir versiyona güncellemek mümkün müdür? BIOS gibi gerekli modlamaları yaparak farklı özellikleri açıp kapatabilir miyiz?
Soru çok komik veya saçma gelebilir fakat modemler hakkında hiç bilgim yok, mazur görün