Tp-Link modem sahte olabilir mi?

ansa

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Tİ
İ7 13700K
32 GB RAM
MSİ MPG Z690 CARBON Wİ-Fİ
Telefon: iPhone 15 Pro Max
MacBook Pro M3 PRO
Meslek
Öğrenci
Selamlar geçenlerde annemi Türk Telekom'dan arıyormuş gibi bir modem satmışlar 850'li bir numaradan annem aldı 2 küsur bin lira verip biz dolandırıldık para gitti vs. derken kargoyla bir router geldi Tp-Link'ten şimdi mevcut modem harici yukarı kata da bir modem bağlamam lazım ve evdeki tek modem şu an onların yolladığı modem bu modemin sahte olma olasılığı var mı? 192.168.0.1 adresine girdiğim zaman modemi tanıyor giriyor falan bayağı orijinal TP-Link sayfasından işlem yapabiliyorum modemin içine ekstra aksam yerleştirilip ağı izlemiyordur değil mi? :)

Selamlar geçenlerde annemi Türk Telekom'dan arıyormuş gibi bir modem satmışlar 850'li bir numaradan annem aldı 2 küsur bin lira verip biz dolandırıldık para gitti vs. derken kargoyla bir router geldi TP-Link'ten şimdi mevcut modem harici yukarı kata da bir modem bağlamam lazım ve evdeki tek modem şu an onların yolladığı modem bu modemin sahte olma olasılığı var mı? 192.168.0.1 adresine girdiğim zaman modemi tanıyor giriyor falan bayağı orijinal TP-Link sayfasından işlem yapabiliyorum modemin içine ekstra aksam yerleştirilip ağı izlemiyordur değil mi? :)

Arayan numara gerçek mi? Numarayı Google'dan bulabiliyor musunuz?

Sanırım bulamıyoruz

bankada ttcom diye gözüküyordu türktelekom değil

Ondan bir işkillendim

gelen model tplinkin routeri bu arada

Umarım dolandırılmamışımdır diyeceğim ama türktelekom neden router yollasınki modem yollar direk

Benim numara 08505328444 muş

Sizce router sahte olabilir mi peki tplinkin kendi ayar sitesine falan hirdi gayet

Dolandırıcı bunlar aradım yine bunları müzik çaldı sonra geri aradılar beni sessize aldım ben kapattılar direk peki bu modem sahte olabilir mi? Veya sadece fahiş fiyata satıp 400 liralık rauterdan 2000 lira almış olabilirler mi

türktelekom böyle birşey yollanmadı diyor onda hem fikirim artık sadece tek merak ettiğim bu modemi bağlasam bilgilerime birşey olur mu

Yoksa sadece klasik bir rauter mı

Dolandırıcı bunlar aradım yine bunları müzik çaldı sonra geri aradılar beni sessize aldım ben kapattılar direk peki bu modem sahte olabilir mi? Veya sadece fahiş fiyata satıp 400 liralık rauterdan 2000 lira almış olabilirler mi?

Bilemiyorum maalesef. Rauteri ne kadara aldınız ve normal fiyatı ne kadar?

Türk Telekom böyle bir şey yollanmadı diyor onda hemfikirim artık sadece tek merak ettiğim bu modemi bağlasam bilgilerime bir şey olur mu?

Direkt olur ya da olmaz dememiz mümkün değil. Garanti belgesi yolladılar mı? Tek çare servise sormak gibi. Garantiye yollayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı