TP-Link TD-W9970 V3 modem değiştirilmeli mi?

Yeni modemlerde 2 frekans bulunur 2.4 ve 5GHz. Tabii ki de 2.4'ten yaparsan daha dusuk gosterecektir. Ya kablolu ya da 5GHz'den test etmelisin. En sagliklisi tabii ki kablolu test.

Kabloluda 80 oluyor ancak ben bu hızı kablosuz şekilde almak istiyorum 5GHz router olan mercusys ME30 ürününü 5GHz çevirici olarak kullanabilir miyim? Ona göre almayı planlıyorum.

Kabloluda 80 oluyor ancak ben bu hızı kablosuz şekilde almak istiyorum 5GHz router olan mercusys ME30 ürününü 5GHz çevirici olarak kullanabilir miyim? Ona göre almayı planlıyorum.
Router ayarlarini fln yapabileceksen al. Yapamicaksan 5ghz destekli modem al. Turk telekom degilmiydi senin saglayici? Modem verdiler fln demistin? Turk telekomun verdigi modemlerde zaten 5ghz destegi var. Senin modemin modeli ne?

Router ayarlarini falan yapabileceksen al. Yapamicaksan 5GHz destekli modem al. Türk Telekom degil miydi senin saglayici? Modem verdiler falan demistin? Türk Telekom'un verdigi modemlerde zaten 5GHz destegi var. Senin modemin modeli ne?

TD-W9970 V3 modemim 5GHz desteği bulunmuyor Türk Telekom eski sağlayıcı şu anda GIBIRNet kullanıyorum.

Bu modemler cabuk bozuluyor. Yerinde olsam router yerine modem alirdim. İlla 5GHz kullanacağım dersen.

Bu modem neredeyse 2 buçuk yıl oldu hâla sıkıntısız çalışıyor ama ZTE Zxhn H168a modemini alabilirim ancak ben modemime güveniyorum sadece merak ettiğim 5GHz router ile mesela mercusys ME30 gibi 90 Mbps hızın tamamını alabilir miyim 5GHz'e çevirebilir miyim 2.4 GHz'i.

Bu modem neredeyse 2 buçuk yıl oldu hâla sıkıntısız çalışıyor ama ZTE Zxhn H168a modemini alabilirim ancak ben modemime güveniyorum sadece merak ettiğim 5GHz router ile mesela mercusys ME30 gibi 90 Mbps hızın tamamını alabilir miyim 5GHz'e çevirebilir miyim 2.4 GHz'i.
Router alacaksan kablolu baglaman gerekiyor modeme. 2.4 ghz verecek olsa telefona verir o hizi. 2.4 ten 5ghze cevirme diye bisey yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı