TP Link TD854W_1 modemimin WPS çalışmıyor

fburki

Hectopat
Daha fazla  
Yaklasik 8 ay once interneti evime aldim 8 ay boyunca cok guzel kullaniyordum . Dun bir anda internet baglantim koptu belki TTNET te bir sorun olusmustur diye dusundum ama 3 saatte gelmedi baska TTNET kullanan bir akadasima sordum bana internetimde bir sorun olmadigini soyledi . Bende TTNET i aradim sorunumu anlattim 1 kac dakika sonra internetimde bir sorun olmadigini soyledi ve ardindan modeminize bakarmisiniz orada hangi isiklar yaniyor diye sordu Power , İnternet , ADSL ve WLAN yaniyor dedim bana WPS nin de yanmasi gerektigini soyledi bunun icin modemin sol tarafinda ppwer tusunun ustunde WPS yazan tusa 15 20 saniye boyunca basmami soyledi bastim ve WPS isiklari yanip sonmeye basladi oldu sandim ve tesekkur edip kapattim telefonu ancak 1 2 dakika sonra tekrar WPS isigi sondu . İnternete giremiyorum bana yardim edenlere simdiden tesekkur ediyorum.

Usenmeden yazdim bi zahmet sizde usenmeden okuyun ya deliricem 10 kere RESET attim butun kablolari cikarip geri taktim bi yardim edin cok lazim .

WPS'nin internetle alakası yok. Açılımı Wifi Protected Setup. Yani şifre girmeden kablosuz ağa bağlanmayı sağlar. Modemde ve bağlanacak cihazda WPS tuşlarına basılır. Yaklaşık iki dakika içinde iki cihaz birbirini bulur ve eşler. Sonra internete erişim sağlarsınız.
İnternetin çalışması için de DSL/ADSL ışığı sabit yanmalıdır. Wlan /Wifi ve İnternet ışığı veri akışı olduğu için yanıp söner.
Yani DSL/ADSL ışığı sabit kalmalı, Wlan/Wifi ve İnternet ışığı yanıp sönmelidir.

Su anda o bahsettiginiz butun isiklar yaniyor ancak internetime baglanamiyorum. TTNET i tekrar aradim bana yeniden tanitmami soylediler kurulum cd si ile tekrar kurdum sonuc ayni.

Bilgisayardan giriyorsanız ağ kartı sürücüsünü güncelleyin. Ayrıca modeme gelen kabloları kontrol edin. Büyük ihtimalle sorun bilgisayara giden ethernet kablosundadır. Yeni bir ethernet kablosuyla deneyin. Olmazsa başka bir modemle deneyin ve sonucu yazın.

1. Yeni bir ethernet kablosuyla denedim sorun ayni hatta suanda sıkıntının modemden kaynaklandigindan kesinlikle eminim . Ne telefendon baglanabiliyorum internete ne de bilgisayarimdan . Arastirdiklarima gore TP Link kullanicilari benim gibi magdur . kesinlikle yeni bir modem alacagim tesekkurler cevabin icin .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı