fburki
Hectopat
Daha fazla
Yaklasik 8 ay once interneti evime aldim 8 ay boyunca cok guzel kullaniyordum . Dun bir anda internet baglantim koptu belki TTNET te bir sorun olusmustur diye dusundum ama 3 saatte gelmedi baska TTNET kullanan bir akadasima sordum bana internetimde bir sorun olmadigini soyledi . Bende TTNET i aradim sorunumu anlattim 1 kac dakika sonra internetimde bir sorun olmadigini soyledi ve ardindan modeminize bakarmisiniz orada hangi isiklar yaniyor diye sordu Power , İnternet , ADSL ve WLAN yaniyor dedim bana WPS nin de yanmasi gerektigini soyledi bunun icin modemin sol tarafinda ppwer tusunun ustunde WPS yazan tusa 15 20 saniye boyunca basmami soyledi bastim ve WPS isiklari yanip sonmeye basladi oldu sandim ve tesekkur edip kapattim telefonu ancak 1 2 dakika sonra tekrar WPS isigi sondu . İnternete giremiyorum bana yardim edenlere simdiden tesekkur ediyorum.
Usenmeden yazdim bi zahmet sizde usenmeden okuyun ya deliricem 10 kere RESET attim butun kablolari cikarip geri taktim bi yardim edin cok lazim .
Usenmeden yazdim bi zahmet sizde usenmeden okuyun ya deliricem 10 kere RESET attim butun kablolari cikarip geri taktim bi yardim edin cok lazim .