Hiçbir anlam taşımamasına rağmen az sayıda da olsa kulağa hoş gelen parçalar var. Eleştirip ama gizlice dinleyen birçok kişinin olduğunu düşünüyorum.
Hayatımda 2 kez kendi isteğimle o şarkıları dinledim o 2 şarkıda umurumda değil ve arabam Dacia
Hiçbir anlam taşımamasına rağmen az sayıda da olsa kulağa hoş gelen parçalar var. Eleştirip ama gizlice dinleyen birçok kişinin olduğunu düşünüyorum.
LVBEL gibi kişileri zaten ergen kızlar ünlü ediyor.Abi geliyorum kıza soruyorum Hidra Stabil no.1 Şehinşah falan dinler misin diye kız diyor ki dediklerinden bir tek no.1 ve Şehinşah'ı biliyorum da dinlemiyorum. Ben genelde uzi lvbel falan dinlerim diyor![]()
![]()
![]()
Bir kere dinleyeyim dedim yok dondurmam Fanta'lı Pepsi ben epilepsi, umurumda değil gerçekten falan diye devam ediyor. Harbi garip bu insanlar.
Türkiye'de blok/çete kültürü olmadığı ve de fazla göçmenler yaşamadığı için TR drill gibi bir şey söz konusu değildir yaptıklarına bir isim bile vermem eğer gerçe drill dinlemek istiyorsanız UK'de ki göçmen siyahi bloklarını çetelerini dineyebilirsin.
Milletin kafa boş olduğu için.
Ülkede serseri çok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.