TR drill nasıl tutuldu?

Abi geliyorum kıza soruyorum Hidra Stabil no.1 Şehinşah falan dinler misin diye kız diyor ki dediklerinden bir tek no.1 ve Şehinşah'ı biliyorum da dinlemiyorum. Ben genelde uzi lvbel falan dinlerim diyor :D :D :D :D Bir kere dinleyeyim dedim yok dondurmam Fanta'lı Pepsi ben epilepsi, umurumda değil gerçekten falan diye devam ediyor. Harbi garip bu insanlar.
LVBEL gibi kişileri zaten ergen kızlar ünlü ediyor.

Türk gençlerinin bir kesimi Drill'i müzik "kalitesinden" dolayı sevmiyor. Aşıladığı ve gözlerine sokulduğu şeyler için seviyor. Bunlar ise şu şekilde;
  • Para, (ki müziği yapan adamda bile yok)
  • Kadınlar, (düşük sınıf bir kadını elde edebilmek kadar kolayı yok)
  • Arabalar, (kliplerde gördüğünüz arabaların hepsi kiralık)
  • Hiçkimsenin yan bakamayacağı bir birey olmak (ki müziği yapan adam bile böyle değil, içine büründüğü tarz o kadar yalan ve sahtekarlıkla dolu ki insanlar bu kişiliğe ilgi göstermeye devam ettikçe o da bunu iyi bir şey sanıyor)

Türkiye'de blok/çete kültürü olmadığı ve de fazla göçmenler yaşamadığı için TR drill gibi bir şey söz konusu değildir yaptıklarına bir isim bile vermem eğer gerçe drill dinlemek istiyorsanız UK'de ki göçmen siyahi bloklarını çetelerini dineyebilirsin.

Bir tane atsana.

French House türleri mesela çok iyi. Drill ile alakası yok ama hani Türkçe Drill hani bir kategori ya bu da öyle. Tavsiye ederim özellikle Daft Punk ve Modjo Duo'larını. @s7üü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı