Trabzon Hakyazılım güvenilir mi?

Bzest

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
2. el ekran kartı bakıyorum ve bu markanın mı diyeyim, ürünlerini gördüm. Bilen, alan yardımcı olacak var mı? Güvenilir midir? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Ürünleri.

Ürünleri GET İle aldığınız zaman daha güvenli oluyor. Olay şöyle işliyor, sen kart bilgilerini girerek tıpkı Trendyol'dan aldığın gibi ürünü alıyorsun, ardından ürün sana kargolanıyor fakat senin paran hala o satıcıya yani Hakyazılım satıcısına gitmiyor, sen kargoyu açıyorsun bakıyorsun ve test ediyorsun, eğer ürün sağlam ve gerçek bir ürün ise sahibinden sitesi üzerinden onaylıyorsun yani artık para o satıcıya gidiyor. Fakat o ürün sahte ise veya salatalık geldi ise tüm kanıtlarını sahibinden sitesine aktarıyorsun ve paran sana geri geliyor.

Ürünleri GET ile aldığınız zaman daha güvenli oluyor. Olay şöyle işliyor, sen kart bilgilerini girerek tıpkı Trendyol'dan aldığın gibi ürünü alıyorsun, ardından ürün sana kargolanıyor fakat senin paran hala o satıcıya yani hakyazılım satıcısına gitmiyor, sen kargoyu açıyorsun bakıyorsun ve test ediyorsun, eğer ürün sağlam ve gerçek bir ürün ise sahibinden sitesi üzerinden onaylıyorsun yani artık para o satıcıya gidiyor. Fakat o ürün sahte ise veya salatalık geldi ise tüm kanıtlarını sahibinden sitesine aktarıyorsun ve paran sana geri geliyor.

Aynen öyle ağzımdan aldınız lafı teşekkürler yazdırmadığınız için.

Ürünleri GET İle aldığınız zaman daha güvenli oluyor. Olay şöyle işliyor, sen kart bilgilerini girerek tıpkı Trendyol'dan aldığın gibi ürünü alıyorsun, ardından ürün sana kargolanıyor fakat senin paran hala o satıcıya yani Hakyazılım satıcısına gitmiyor, sen kargoyu açıyorsun bakıyorsun ve test ediyorsun, eğer ürün sağlam ve gerçek bir ürün ise sahibinden sitesi üzerinden onaylıyorsun yani artık para o satıcıya gidiyor. Fakat o ürün sahte ise veya salatalık geldi ise tüm kanıtlarını sahibinden sitesine aktarıyorsun ve paran sana geri geliyor.
Peki.
Aynen öyle ağzımdan aldınız lafı teşekkürler yazdırmadığınız için.
Çok teşekkür ederim. Peki garantisi devam etmekte olan ürün diyor. Garanti durumunda nereye başvurmam gerekiyor?
Peki

Çok Teşekkür ederim peki garantisi devam etmekte olan ürün diyor garanti durumunda nereye başvurmam gerekiyor
Ürünü aldım ilk aldığımda bir sorun göremedim sonra bir anda sıkıntısı olduğunu öğrendim. Bu durumda ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki.

Çok teşekkür ederim. Peki garantisi devam etmekte olan ürün diyor. Garanti durumunda nereye başvurmam gerekiyor?

O değişiyor ithalatçı ve firma garantisi olarak ikiye ayrılır eğer ithalatçı ise aldığınız yere firma garantisi ise ekran kartı sahibi firmaya.

O değişiyor ithalatçı ve firma garantisi olarak ikiye ayrılır eğer ithalatçı ise aldığınız yere firma garantisi ise ekran kartı sahibi firmaya.
Bu GeT ilanı üstünden monitörü alıp test ettikten sonra "Bu monitörde çizik var." diyerek. İade almama gibi bir durum olabilir mi? Çok soru soruyorum kusura bakmayın, emin olmak istiyorum.

Bu GeT ilanı üstünden monitörü alıp test ettikten sonra "Bu monitörde çizik var." diyerek. İade almama gibi bir durum olabilir mi? Çok soru soruyorum kusura bakmayın, emin olmak istiyorum.

Olamaz para sana iade edilir.
Trendyo, Hepsiburada vb. gibi aynı haklar ile güvence altındasınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı