Tradeinn.com güvenilir mi?

musqleron

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600 / SAPPHİRE PULSE RX 6600 / KİNGSTON FURY 16 (2x8) GB 3600 MHZ CL 17 / KİOXİA EZCERİA 1 TB M2 SSD / FSP HYPER 80+PRO 650W
ASUS TUF M3 / REDRAGON K509 DYAUS / GİGABYTE G24F
Dressinn´den ayakkabı almayı düşünüyorum. Daha önce alışveriş yapan var mı ve alışveriş kargo süreci nasıl işliyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Puma Rebound Lay Up SL Trainers Black | Dressinn
Bu ürünü almayı planlıyorum.

İspanya'da oluşmuş bir firma olduğunu duydum, sorunsuz olarak alabileceğinizi düşünüyorum. Bir arkadaş satın almış ve on gün içerisinde eline ulaştığını yazmış, farklı bir forumdan ulaştım.

İspanya'da oluşmuş bir firma olduğunu duydum, sorunsuz olarak alabileceğinizi düşünüyorum. Bir arkadaş satın almış ve on gün içerisinde eline ulaştığını yazmış, farklı bir forumdan ulaştım.
Yanıtınız için teşekkür ederim, sitede RRP ücreti gösteriliyor bu ücreti ödedikten sonra herhangi bir ücret ödemem gerekir mi ?

Yanıtınız için teşekkür ederim, sitede rrp ücreti gösteriliyor bu ücreti ödedikten sonra herhangi bir ücret ödemem gerekir mi?

Geldiğinde gümrük ödemen lazım. Eskiden 30% du ama şimdi sineğin yağının sıkıldığı zamanlarda hükümetimiz kaç yaptı bilmiyorum, sorman lazım.

Ben telefon almayı düşünüyorum ama alan var mı tanıdığınız veya kendiniz falan güvenilir mi telefon nasıl geliyor çünkü iPhone 13'ün fiyatı Türkiye'deki iPhone 11'in fiyatından daha düşük lütfen bilen varsa yorum yapabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı