Tray işlemci alınır mı?

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Herkese selam. Ryzen 5 5600 tray işlemcili sistem toplayacağım. İşlemci tray olduğu için stok soğutucusu yok ancak bunun yerine başka bir soğutucuya sahip olur mu? Gaming.gen.tr'den alacağım, özelleştirme kısmında işlemci soğutucu kısmı boş olarak gözüküyor. Orada bir şey seçmezsem bile bir soğutucu ile gelir mi yoksa illa seçmem mi lazım?

Herkese selam. Ryzen 5 5600 tray işlemcili sistem toplayacağım. İşlemci tray olduğu için stok soğutucusu yok ancak bunun yerine başka bir soğutucuya sahip olur mu? Gaming.gen.tr'den alacağım, özelleştirme kısmında işlemci soğutucu kısmı boş olarak gözüküyor. Orada bir şey seçmezsem bile bir soğutucu ile gelir mi yoksa illa seçmem mi lazım?
Tray tepsiden doğrudan demek, soğutucusunu sen seçip alıp takacaksın. Alınır gayet, aldım taktım Arctic Freezer 3 mesela 9950'ye.

Ayrı olarak işlemci soğutucu almanız lazım. Tray işlemcilerde soğutucu olmaz.

Hazır sistem olunca stok soğutucu ile gönderiyordu Gaming.Gen.TR tray işlemci olsa bile. Sadece işlemci satın alırken durum nasıl olur bilmiyorum.

Bir arkadaşım 5700g tray işlemci almıştı. Bu işlemcinin benchmark puanı ortalamanın çok üzerinde çıkmıştı. Bu olaya baya bir şaşırmıştık.

Hazır sistem olunca stok soğutucu ile gönderiyordu Gaming.Gen.TR tray işlemci olsa bile. Sadece işlemci satın alırken durum nasıl olur bilmiyorum.
Hocam hazır sistem alacağım zaten, yukarıda toplayacağımdan kastım oydu. Biraz da benim hatam. Eğer öyle oluyorsa başka bir şey seçmeye gerek yok demek. Teşekkürler hepinize.

Selamlar. Benim aklıma bir soru takıldı. Ben yeni bir sistem topluyorum. Toplarken de soğutucu v.s seçiyorum. Tray alırsam o işlemciyi zaten seçtiğim soğutucuya takıp kullanmayacak mıyım? Box'da kendi soğutucusuyla mı geliyor? Box'daki soğutucunun yeterli olacağını düşünmüyorum. O yüzden biraz kafamı kurcaladı. Arada 3bin TL'den fazla fark var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı