Tray işlemci alınır mı?

muhittin bey

Femtopat
Daha fazla  
İncehesap'tan 7500F alacağım normal ve tray arasında 400tlik fark var. Stok fana ihtiyacım yok gidip kendim fan alacağım ama tray işlemcilerde kutu da dahil değil deniyor. Kutu yoksa neye koyup kargoluyorlar? Eğer sipariş verirsem kargo sürecinde fiziksel hasar alabilir mi?

İncehesap'tan 7500F alacağım normal ve tray arasında 400tlik fark var. Stok fana ihtiyacım yok gidip kendim fan alacağım ama tray işlemcilerde kutu da dahil değil deniyor. Kutu yoksa neye koyup kargoluyorlar? Eğer sipariş verirsem kargo sürecinde fiziksel hasar alabilir mi?

Tray tepsi anlamına geliyor şu şekil oluyor. Bu bölmeler tek tek ayrılıyor işlemcini üzerine koyup gönderiyorlar alabilirsin bir sorun teşkil etmiyor.

1756496353021.png

Ben şahsen aldığım ürünlerin kutularını saklamayı severim. 400TL fark varmış arada zaten. Stock fanı acil durum fanı olarak kutunun içinde bırakırsınız.

Tray olarak alırsanız da kargo sırasında hasar alması çok zor. Sorunsuz ulaşır. Bir şey olursa da değişim yaparlar.

Satıcıların toplu olarak kutusuz aldığı işlemcileri kullanıcıya sunduğu şekildir. Aldığınız zaman plastik bir kabın içinde genelde patpata veya karton kutuya konularak gönderilir. İşlemciler zaten kolay bozulmaz ek olarak aldığınız yer iyi kargolarsa(ki kargolamama ihtimali yok) hiçbir sıkıntı olmaz.
1756496562010.png

Bu gördüğünüz kutuya koyup, sarıp gönderirler size. Hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.

TR de garanti bakımından kutulu veya TRAY ürün arasında fark yok. Yasa gereği ikisininde garantisi aynı.

TARY işlemcilerde soğutucu yok, kendi soğutucunuzu kullanacaksanız TRAY almanız mantıklı olan. Aksi halde işlemci üzerinde gelen soğutuvuyu zaten çöpe atacaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı