Trec Clenburexin iyi midir?

Bekliyoruz hocam. Ayrıca sizin kanalı eskiden beri takip ediyorum. Mysupplementin gramaj ve ölçek düşürmesiyle alakalı hiç yorum yapmadınız ona şaşırmıştım. :) f/p protein tozu videosu gelmeli
Ona yorum yapmıştık aslında. Önemli olanın protein oranı olduğunu ve 1 servisin maliyetini bulurken 1 servisi her daim 30-33 gram arasında düşünerek hesaplamaları gerektiğinden bahsetmiştik. Aynı şey proteinocean'da da var mesela. Artık gerisi ilkokul matematiği.

Bu tip ürünleri bıraktıktan sonra orta ve uzun vadede neler getirebileceğini tahmin etmek güç. Daha yeni başlamışsan 2-3 kere kullanmışsan henüz bırakmamışsan düzenli bir kullanım varsa birkaç yıl geçmemişse vs. zaten negatif etkilerin çoğunu o esnada görmezsin sonrasında görürsün. Hem konu o değil sen önce bir yağ yakıcı bitki ekstresi içerikli bir supplementi sorup sonra neyse gidip büyüme hormonunu arttırabilen kütle ekleme maksatlı MK677 sarmını alayım demişsin o garip geldi bana.

"Akşama yemek yapacağım ama evde sebze yok, markete patates, soğan almaya gideyim" dedikten sonra ne bileyim sadece mısır gevreği alıp eve dönmen gibi bir durum :)

Hocam kendimi obez gibi hissettiğim bir dönemdi ayrıca MK677 de yağ yakımı sağlıyor kullanalı 5-6 ay oldu bende bir sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı