Trendyol ayıplı ürün iadesi

Emre3322

Kilopat
Trendyol'da bir satıcıdan 1 hafta önce G535 kulaklık aldım. Üründe dip ses sorunu var iade etmek istiyorum. Nasıl yol izlemem lazım? Ayıplı ürün olarak geçmiyor mu? Servise gönderin diyorlar bana ben iadesini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün İtopya'dan aldığım bilgiye göre(her yerde böyle sanırım İtopya'ya özel bir durum değil) kulaklıklar cayma hakkının dışında oluyormuş ve bir sorun yaşadığınız zaman servise gönderip ayıplı ürün olduğunu onaylatmanız gerekiyor. Sonrasında iade edebilirsiniz ya da size değişim yaparlar diye tahmin ediyorum.

Bugün İtopya'dan aldığım bilgiye göre(her yerde böyle sanırım İtopya'ya özel bir durum değil) kulaklıklar cayma hakkının dışında oluyormuş ve bir sorun yaşadığınız zaman servise gönderip ayıplı ürün olduğunu onaylatmanız gerekiyor. Sonrasında iade edebilirsiniz ya da size değişim yaparlar diye tahmin ediyorum.
Servise ulaştım biz önce değişim yaparız falan diyorlar ben değişim istemiyorum ki seçme hakkım yok mu ?

14 günü geçmediyse iade talebi oluşturun, iade edin.
Satıcıya ulaştım servisten rapor almanız lazım diyor değişim veya iade diye.

Servise ulaştım biz önce değişim yaparız falan diyorlar ben değişim istemiyorum ki seçme hakkım yok mu ?

Evet bana söylenenin aynısı size söylenmiş direkt iade edemiyorsunuz. Servise durumu anlatın değişim değil sadece bir rapor istiyorum aldığım satıcıya iade edeceğim diye. Zorluk çıkaracaklarını sanmam.

Servise ulaştım biz önce değişim yaparız falan diyorlar ben değişim istemiyorum ki seçme hakkım yok mu?

Bilgi doğru servisten rapor almanız gerekiyor. Rapor sırasında veya sonrasında da tercih hakkınız mevcut.

Tamam sağolun servise göndereceğim o zaman iade raporu için.

Bilgi doğru servisten rapor almanız gerekiyor. Rapor sırasında veya sonrasında da tercih hakkınız mevcut.
Direkt iade işlemi yapılmamaktadır onarım, değişim iade şeklinde işlemler uygulanır.Bana Pentanın yazdığı aynen bu ne diyeyim bunlara ?

Servis sorun çıkarıyor biz iade raporu veremeyiz diyor ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı