10/10 tespit olmuş böyle araştırma yapmadan direkt alanlar olabiliyor. Tebrik ediyorum yanımda olsaydınız ayakta alkışlardım.
Var mı daha düşüren. Ben de denedim ve oldu. Sazan vaı.Prozone G88 Rgb Gaming Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Prozone G88 Rgb Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
63 TL'ye buldum.
Satıcı kafasına göre fiyatları değiştirebiliyor, bu çoğu sitede olan bir şey. Bir ürünü almadan önce epey sitesinden model numarasını yazarak araştırın, en düşük fiyatları sıralar.
Sazan avı devam ediyor anlaşılan.
Bence de, size katılıyorum.Aslında Twitter’da paylaş bi büyük ihtimal patlar, o zaman açıklama yapmak zorunda kalırlar.
Sazan avı devam ediyor anlaşılan.kullandığınız dağıtım nedir hocam, beğendim.
Bence de, size katılıyorum.
Arkadaşlar yanlış bir tespit olmuş. Ürünleri 100-120 lira üstü diye filtrelerseniz bir ürün 60 lira bile olsa onu 100 liraya satan satıcı filtrelemede çıkacaktır. Siz ürünü değil fiyatı filtreliyorsunuz ve filtre ürünün en ucuz ya da gerçek fiyatına göre olmuyor. Ürünün altına indiğinizde tüm satıcıları görebilirsiniz. Yani ortada olağandışı bir durum yok.
Eki Görüntüle 990559
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.