Trendyol iade kabul etmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arseyus

Kilopat
Katılım
11 Nisan 2016
Mesajlar
774
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar trendyol üzerinden


Şu klavye satın almıştım. 2-3 hafta geçtikten sonra klavye kibar kullanmama rağmen tuşları silinmeye başladı.
Servise gönderdim iade edilmesini rica ettim. Serviste sağolsun iade başlattı ve ürünü göndermeden verdikleri bir belge ile iade alabileceğimi söylediler.

Trendyol'da aldığım satıcının mail adresine durumu izah ettim belgeyi attım bana trendyol üzerinde iade başlatın dediler.
Ürün 14 gün geçtiği için iade başlatılmadığı için canlı desteğe izah ettim durumu.
Bayanın biri belge bize kargo ile gönderin diyerek iade için kargo kodu verdi.

Müşteri hizmetlerini aradım ve elimde ürünsüz iade edebilme belgesi servis tarafından verildi 1 belge internet ortamında gönderebilmek varken beni neden 1 belge için bu kadar uğraştırıyorsunuz dedim? Adam durumu halledicez dedi ve bugün mail geldi ürünle beraber kargoya vermeniz lazım die. Resmen adamı zorlan çıldırtacak duruma getiriyorlar.

Canlı destek ile az önce görüştüm bir türlü anlatamadım.
Servisin bana verdiğe belge kişi bu belge ile "ürünsüz" iade alabilir die not var.

Ancak bunlar hem ürünü istiyor hemde ürün olmasa dahi illa servis belgesini kargo ile gönderin diyorlar.
Hayır yani bir pdf dosyasının çıktısını almak neden onlara bu kadar zor?

Ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz?
 
  • Beğen
İfadeler: yeo
Tüketici Hakem Heyetine başvur. E-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Şu ana kadar ki başvuruların %81'i tüketici lehine sonuçlanmış. Sizinki de öyle olacağını umuyorum.
 
Rampage pişmanlıktır..
 
Tüketici Hakem Heyetine başvur. E-Devlet üzerinden yapılabiliyor.
Hocam servis ürünü gönderir belgesi ile adamlara kargolarım sonunda yine iade alınır ama bu böyle yanlarına kalsın istemiyorum. Son kullanıcılar olarak bir forum halkının birbirimzie destek olmaya ihtiyacı var. Bu tür durumlar bilinsin ki servisin verdiği belgeye rağmen çıkardıkları zorbalıkları hepimiz bilelim.

Bu kış ayında 1 belgeyi için kargoya gitmemi istiyorlar. Teknoloji çağında belgeyi çıktı alıp 2 dk işlem yapabilmeleri varken yanlış anlamasınlar da bizi bir belge için kargoya yönlendiriyorlarsa art niyet olduğu çok belli.

şikayetvar.com üzerinden başlıcam kargo felanda uğraşmayacağım sonuç alana kadar gerekirse THH kadar başvurucam.

Tüm bunları yapmadan önce forumun bir düşüncesini alayım dedim yine.
Rampage pişmanlıktır..
Hocam servisisinden yana sıkıntı yokta olay daha çok trendyolun müşteri hizmetlerinde.
Servis baya profesyonel süreci yürüttü ve ürünsüz iade için belge gönderdiler mail adresime.

Trendyol'a hem pdf ile hem görüntü olarak atıyorum ve belgenin banada mail ile geldiğini anlatmama rağmen çözücez ayaklarına girip sonra yok efendim illa ürünü gönderin diyorlar birde utanmadan sürekli ürünün neyi var diyorlar? Sanane dedim sana gelen belgeye bakıp işlem yapsana dedim. Bunu nie dedim? Çünkü sürekli aynı soruyu soruyorlar.

Servis ile en ufak tartışma dahi yaşamadım. Çünkü gözlemlediğim kadarıyla servis işini profesyonel yapıyor. Sorun Trendyol müşteri hizmetlerinin önüne attığım belgeyi okuyup anlamakta zorluk çekmesi.

2+2 nasıl 4 ediyorsa belgede ürünsüz bir şekilde iade edilebilir die "Segment Bilgisayarın" İmzalı kaşesi var. Hala bana ürünü gönderin diyor Trendyol. Başka bir müşteri temsilcisi ise belgeyi gönderin diyor. ALLAH tan korkun bu soğuk havada internetten belge gönderebilmek varken bu kullanıcıya revamıdır?
 
Evet ve biraz kişisel bir ürün olduğundan da olabilirde genede gerekeni yap.
 
Haksızsınız.
Satın aldığınız firmaya matbu ve kaşeli servis belgesini göndereceksiniz ki o firma da gidip toptancısından veya distribütörden parasını geri alabilsin. Belgeyi istemelerinin sebebi bu.

Bu işler hukuki belge niteliği taşımayan PDF dosyası ile olmaz.
 
Ben size "siz" diye hitap ediyorum ama karşılığında "sen" diye hitap ediyorsunuz.
Belli ki bazı eğitimlerden yoksun kalmışsınız.

Şikayetlerinizi gidip bahsettiğiniz firmalara yapın.
Sizi ciddiye alıp cevap yazanlara küstahlık yapma hakkınız yok!

Kışın soğukmuş da bahaneye bak.
 
Lütfen tartışma çıkarmayınız. @otoban senden ricam karşılık vermemen yoksa çok uzar bu konu ikiniz de ceza alırsınız. İyi forumlar.
 
Lütfen tartışma çıkarmayınız. @otoban senden ricam karşılık vermemen yoksa çok uzar bu konu ikiniz de ceza alırsınız. İyi forumlar.
Kardeşim 29 yaşındayım ben. Az çok insanların ne niyetle yorum attığını anlayabiliyorum. Kendisinin yaşını bilmiyorum ama çözüm aramak için foruma gelen birisine "haksızsınız" diyip sadece kişiye eleştişri okları atıp üstüne hukuk bilgisi taslıyor.

Yönetimin işlemlerine bir şey diyemem fakat tartışma hakarete dönüşmediği sürece bir problem olacağını düşünmüyorum. Ben kendisine bilerek cevap verdim ki başka birisinin foruma çözüm için konu açtığında böyle rahatça konuşmasın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı