Selam arkadaşlar, 1 hafta önce Trendyol üzerinden bir anakart sipariş ettim. Anakart geldi, geldiğinde ürünün kutusunun kenarı çok ufak bir şekilde yıpranmıştı. Kargocu geldiğinde yanında açtım kutuyu, üründe hiçbir sıkıntı yoktu. Dediğim gibi tutanak da tutturulmadı çünkü üründe bir hasar yoktu. Aldıktan 2-3 saat sonra montajlandı ve üründe yazılımsal bir sıkıntı olduğu tespit edildi. En azından buradaki arkadaşların da yönlendirmesiyle bu sonuca ulaştık. Sonrasında ise kendim de anladım yazılımsal bir sıkıntısı olduğunu. Ürün hakkında iade talebi bildirip satıcıya geri yolladım. Fakat satıcı, ürünün kutusu hasarlı olduğu için iade talebini reddetmiş. Şöyle bir durum var ki ürünü satıcı nasıl yolladıysa bire bir aynı şekilde yolladım. A'dan Z'ye her şeyini koydum ve bana ulaştığı şekilde paketledim. Fakat yukarı da bahsettiğim gibi, satıcı talebi kutusu hasarlı bir şekilde gelmesi nedeniyle reddediyor. Pazartesi günü THH'ye başvuracağız. Sizce olumlu bir sonuç alır mıyız? Düşüncelerinize göre de bir karara varacağım. Şunu da belirtmek istiyorum: Babam avukat ve gerçekten bu işle uğraşacak biri. Kendisi daha eve gelmediği için buraya yazmak istedim. Cevaplarınız için teşekkür ederim.