Exxen YouTube Trendyol Plus'a özel 3 aylık Exxen, 3 aylık YouTube Premium

Trendyol plusı satın aldığımız zaman youtube premiumu da aktif etsek sonradan trendyol plusı iptal etsek yine de 3 ay premium kullanabilir miyiz

Aslında güzelmiş.
Bu ara Pass paketi alacaktım, Plus üyeliği alıp diğer avantajlardan da faydalanırız.

Youtoube yeni hesap açarak sanırım 3 aylık kullanabiliyoruz, bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum.

Mayıs indirimleri geliyor, ufak tefek ürünlerde kargo avantajı zaten paketi telafi eder.

Exxen için değmez 1 TL bile çok onlara. YouTube ilk kullanım için yani yeni YouTube hesabı şartı konulmamış olsa idi iyiymiş.

Hocam illa Exxen olmasın odağınız, tod var YouTube var kargo yok falan.

Trendyol Plus'ı satın aldığımız zaman YouTube Premium'u da aktif etsek sonradan Trendyol Plus'ı iptal etsek yine de 3 ay premium kullanabilir miyiz?

Trendyol Plus aylık bir şey, yani iptal edersen sonraki ay otomatik almaz. Para geri ödeme yapılmıyor diye biliyorum.

Aslında güzelmiş.
Bu ara Pass paketi alacaktım, Plus üyeliği alıp diğer avantajlardan da faydalanırız.

Youtoube yeni hesap açarak sanırım 3 aylık kullanabiliyoruz, bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum.

Mayıs indirimleri geliyor, ufak tefek ürünlerde kargo avantajı zaten paketi telafi eder.

Evet yeni hesap açarak kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı