Trendyol sahte ürün yolladi

Schizophren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba normalde Trendyol cok kullanan biri degilim fakat almak istedigim ürün olan Logitech pop mouse fiyat olarak en uygun Trendyol'da görünce ve yorumlari da kontrol edince en mantikli gelen o oldu. Ürünü bu link üzerinden satin aldim ve ilk bakista genel ürün yorumlari cok yüksek ve Amazon mantigi ile düsündügüm icin yorumlarda satici olayina dikkat etmedim. Ürün sözde Logitech pop mouse ama icerisinden USB adaptörü cikiyor. Logitech'in böyle bir ürünü yok bile, üstüne bir de Bluetooth baglanti sorunu yasiyorum sürekli ve bunu zaten ikinci gününden ayiktim. Sorunum su ki ev halki cihazin kutusunu attığı icin iade konusunda tereddüt ettim ve dün Trendyol ile görüsünce bana kendilerinin su an icin bir şey yapamayacagini, önce satici ile görüsüp iade sürecini kendikleriyle görümsmemi önerdiler. Satici kutunun üzerine yapistir bir QR kod ile garanti sorgulama, garanti belgesine erisme gibi secenekler sunuyor fakat kutu olmadigi icin bu da pek mümkün degil. Yorumlara girip baktigimda bazi insanlar QR kod görünecek sekilde resim paylastigini icin benim de bunu kopyalayip seri numarami siteden deneme sansim oldu fakat nafile. Ürün hem sahte, hem kayitsiz, hem iadesi kutu aracigliyla mümkün degil. Ne gibi bir yol izleyebilirim? Uzun zaman sonra ilk ve son Trendyol alisverisim oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-12-18 at 17.00.27.png
    Screenshot 2024-12-18 at 17.00.27.png
    529,2 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot 2024-12-18 at 17.04.14.png
    Screenshot 2024-12-18 at 17.04.14.png
    262,7 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba normalde Trendyol cok kullanan biri degilim fakat almak istedigim ürün olan Logitech pop mouse fiyat olarak en uygun Trendyol'da görünce ve yorumlari da kontrol edince en mantikli gelen o oldu. Ürünü bu link üzerinden satin aldim ve ilk bakista genel ürün yorumlari cok yüksek ve Amazon mantigi ile düsündügüm icin yorumlarda satici olayina dikkat etmedim. Ürün sözde Logitech pop mouse ama icerisinden USB adaptörü cikiyor. Logitech'in böyle bir ürünü yok bile, üstüne bir de Bluetooth baglanti sorunu yasiyorum sürekli ve bunu zaten ikinci gününden ayiktim. Sorunum su ki ev halki cihazin kutusunu attığı icin iade konusunda tereddüt ettim ve dün Trendyol ile görüsünce bana kendilerinin su an icin bir şey yapamayacagini, önce satici ile görüsüp iade sürecini kendikleriyle görümsmemi önerdiler. Satici kutunun üzerine yapistir bir QR kod ile garanti sorgulama, garanti belgesine erisme gibi secenekler sunuyor fakat kutu olmadigi icin bu da pek mümkün degil. Yorumlara girip baktigimda bazi insanlar QR kod görünecek sekilde resim paylastigini icin benim de bunu kopyalayip seri numarami siteden deneme sansim oldu fakat nafile. Ürün hem sahte, hem kayitsiz, hem iadesi kutu aracigliyla mümkün degil. Ne gibi bir yol izleyebilirim? Uzun zaman sonra ilk ve son Trendyol alisverisim oldu.

Tüketici hakları hakem heyetine başvurabilirsiniz. Trendyol ile konuştuğunuzda iade mümkün değil denmesi garip aslında.

G hub desteği zaten yokta, bunu indirip SS atar mısın?

Uygulama görmüyor bile :D. Üc gündür bu uygulamaya baglamaya calisiyorum fakat nafile. Bluetooth ile bagladim, usb adaptörünü taktim yinede görmüyor.

Tüketici hakları hakem heyetine başvurabilirsiniz. Trendyol ile konuştuğunuzda iade mümkün değil denmesi garip aslında.
Trendyolun dedigi ben eger satici ve 2 yil garantisini sunan firma ile uzlasamazsam kendileri bana iade yapacakmis ama öncelik garanti firmasinin bana red vermesiymis. Onlar hayir biz kabul etmiyoruz demeden Trendyol kendileri iade yapamiyormus.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-12-18 at 17.22.28.png
    Screenshot 2024-12-18 at 17.22.28.png
    145,1 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot 2024-12-18 at 17.22.36.png
    Screenshot 2024-12-18 at 17.22.36.png
    164 KB · Görüntüleme: 37
Trendyol sahte ürün yollamadı. Trendyol'daki satıcı sahte ürün yollamış, bu yüzden de 3. parti satıcılardan bir şey almayın.
Dogru, baslik yaniltici gibi duruyor fakat aciklamda ücüncü parti saticinin hatasi ve satisi oldugunu aciklamis zaten. Tavsiye icin sagol.

Düzenleme: Sorunum cözüldü, satici iade sagladi ve ürünü ilandan kaldirdi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı