Yapay zekaya ev projesi çizdirilebilir mi?

ANKARALI BELA

Megapat
Yer
Köy
Daha fazla  
Meslek
Çoban
Köye ev yaptıracağız. Alttaki görseldeki eve benzer bir ev yapılacak. Ancak proje çizimine 20 bin₺ istiyorlar. Sıkça inşaat yapıyoruz, oradan biliyorum yapılan evler hiçbir zaman plana ve projeye uydurulamıyor. O yüzden yapay zekaya çizdirebilir miyim? Çizdirirken hangi komutları vermem lazım?

Dosya Ekleri

• IMG_2723.jpeg
    IMG_2723.jpeg
    161 KB · Görüntüleme: 22
Köye ev yaptıracağız. Alttaki görseldeki eve benzer bir ev yapılacak. Ancak proje çizimine 20 bin₺ istiyorlar. Sıkça inşaat yapıyoruz, oradan biliyorum yapılan evler hiçbir zaman plana ve projeye uydurulamıyor. O yüzden yapay zekaya çizdirebilir miyim? Çizdirirken hangi komutları vermem lazım?
Yapay zeka insan gibi çizemez hocam

Sıkça inşaat yaptığınızda göre, 20.000'e halledersiniz siz çizime gerek yok, görsele bu açıdan baktıktan sonra...

Verin parayı, çizsin mimar adam akıllı bir şey. Plan ve Projenin uyması konusu başka bir mesele, orada bazı kanunlar var atlanmaması gereken ve/veya unsurlar var. 20 yıl önce nadirdi, yaşın yetmeyebilir, fakat günümüzde cumali ahalisinden aç gözlü ahlaksızlar da var çeşitli damgaları basması gereken.

Sıkça inşaat yaptığınızda göre, 20.000'e halledersiniz siz çizime gerek yok, görsele bu açıdan baktıktan sonra...

Verin parayı, çizsin mimar adam akıllı bir şey. Plan ve Projenin uyması konusu başka bir mesele, orada bazı kanunlar var atlanmaması gereken ve/veya unsurlar var. 20 yıl önce nadirdi, yaşın yetmeyebilir, fakat günümüzde cumali ahalisinden aç gözlü ahlaksızlar da var çeşitli damgaları basması gereken.
Haklısın ağabey. Söylediğin şeylerin farkındayım. Dünya kadar para harcanacak bir projeyi tabii ki de ehliyet sahibine teslim edeceğim. Yapay zekanın insan eliyle çizilmiş gibi bir proje çıkartamayacağını biliyorum. İnşallah ev yapılınca akşam üzeri çayı içmeye beklerim.

Haklısın ağabey. Söylediğin şeylerin farkındayım. Dünya kadar para harcanacak bir projeyi tabii ki de ehliyet sahibine teslim edeceğim. Yapay zekanın insan eliyle çizilmiş gibi bir proje çıkartamayacağını biliyorum. İnşallah ev yapılınca akşam üzeri çayı içmeye beklerim.
Yapamayzeka dediğin şeyin temeli insanların yaptığı ve yasa dışı şekilde elde edilmiş olan bilgiler. Şimdi onunla hiçbir şey yapmayı beceremeyen, fikri ve zikri olmayanlar "bir şeyler" yapmış gibi davranıp hem emek veren herkesin hakkını yiyor, hem de korkunç bir ekonomik balonu besliyor. DDR5 ve SSD fiyatları %100 arttı, Mayısta 16.000'e aldığım 4x24GB ram şu an 110.500 TL....

Siz köy evinde kaç kişi olacaksınız, m2'si nedir, köydeki en eski ev nasıl diye fotoğraflayın araştırın, aklı selim bir mimarla konuşun durumu izah edin, o da sizin ihtiyaçlarınızı tasarım ve planlama açısından en güzel karşılayacak evi çizsin. Sonra ufak tefek değişikliklerinizi ve bunlar için ihtiyaçlarınızı konuşursunuz.

15 yıl önce hayalim kütük evdi, arazileri topladığımın ertesi senesi kütük ev yaptıracağım. Sonra nükleer savaşmış, yumurta tanesi 3 TL'miş dolar 80 TL'miş banane... Çaya da para vermem, damıtırım meyveleri. O kadar oksijen içinde çay içen şehirli belli olur zaten. : )

Hocam kumar oynamış olursunuz arkadaşların dediği gibi hiç gerek yok böyle bir işe girmeye daha Türkçe sorusu cozemiyorlar kusursuz şekilde bir de çizim yaptırmak çok mümkün durmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı