n3ujx
Hectopat
Kesinlikle dostum sürekli üşenerek öteleyerek kimler kimleri soyup soğana çeviriyor bilmiyoruz ama ben asla bu duruma göz yuman biri değilim ben 1700 civarına aldım şu an o ürün 1900 2000 en düşük ben neden aldığım fiyattan tekrar alamıyorum bu ürünün kutusu bomboş çıktıysa bu sizin sorununuz ve sizden alışveriş yapan kişiyi mağdur etmemelisiniz koskoca kurumsal firmasınız neden benim sorunumu çözemiyorsunuz tedarik etmemelerinin ana sebebi benim aldığım fiyattan asla alamayacak oldukları için ama bu benim sorunum değil o ürünü bana satarken düşüneceklerdi.@n3ujx İnsanlar bu tür şeylerle uğraşmak istemediği için hep göz ardı ediyor. Haklı olduğun halde yine mağdur oluyorsun. Turkcell bayisinden 14 bin TL sözleşmeye imza atıp telefon aldım 2 ay sonra 18 bin TL ödeyeceğim ortaya çıktı. Bende tüketici haklarına sözleşme ile başvuracağım. Türkiye'de yaşıyoruz, hep uğraşamam deyip göz ardı edersek hep soyulacağız.
Aynen öyle teşekkürler.Öyle, Beyaz Masa'nın pek bir şey yapacağını zannetmiyorum. En doğrusu THH başvurmak.
THH başvurusu, Şikayetvar'a talep oluşturdum. Umarım çok uzun sürmeden gerekli desteği kendilerinden alırım, herkese çok teşekkürler dikkat edin.
Son düzenleme: