Trendyol Sipariş ve Corona virüsü

bhtnylmz_

Hectopat
Arkadaşlar Trendyol'dan Xinamio Hybrid Pro HD 2 Kulaklık sipariş ettim bugün gelmek üzere. İçimde bir şüphe oluştu Çin malı bir ürün zaten corona virüs tehlikesi var mıdır? Ürünlerden bulaşıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Trendyol'dan Xinamio Hybrid Pro HD 2 Kulaklık sipariş ettim bugün gelmek üzere. İçimde bir şüphe oluştu Çin malı bir ürün zaten corona virüs tehlikesi var mıdır? Ürünlerden bulaşıyor mu?
:D Aliexpres'ten alanlar ne yapsın yandılar desene

Bunun garantisi yok. Tek garantisi şu; corona virüsü bulaşmış biri herkesin gözü önünde paketler, ürün teslim alınır ve virüs bulaşıyor mu bakılır. Başka da yolu yoktur.

Bulaşmaz diyende kafadan sallıyordur, bulaşır diyende.

Kargo geldi aldım bir sıkıntı yok zaten aldığım ürün belki de 6 ay öncesinden girmiştir Türkiye sınırına. Yinede Türkiye den de ünternetten de alsan Çin malı olduğu için insanın içinde ürperti oluşuyor acaba bşy olucakmı diye. Güle güle kullanıyorum. Ama şu varki aldığım kargo paketi değişik kokuyordu satıcı firmalar sanırsam önlemini alıp bir ilaç ile temizlemiş olabilirler bunun farkına vardım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı