Trendyol siparişimi almadan tüm paramı çekti

Geçen gün başıma geldi Trendyol da. Bende paylaşmak istiyorum. 2 gün önce ben uyurken saat sabahın 6.30'unda Trendyol üzerinden alışveriş yapılmaya çalışılmış ama telefona kod geldiği için yapılamamış. Sepette bir ürün yoktu, son bakılanlarda ürün yoktu. Banka ile konuştum bizden gelen bir mesaj değil o dediler, Trendyol ile konuştum, onlarda böyle bir işlem yapılmamış dediler. Peki bankadan bana Trendyol üzerinden sipariş mesajı ve kodu nasıl geldi. Bu aralar bir dolandırıcılık işi var gibi, tam anlamadım. Herkes dikkat etsin, özellikle sanal kart kullanalım.
 
Dekontları Trendyol tarafına ulaştırırsanız sorununuz çözülür diye düşünüyorum, hem dekont varsa itiraz edemezler.
Sormuştum tekrar sorayım. Dekont dediğimiz şey benim hesap hareketlerimde gözüken işlem oluyor değil mi ?
 
Trendyol'dan alışveriş yaparken dikkat edin. Mesela alışverişin son aşamasında telefona gelmesi gereken banka onay kodu gelmeden şak diye çekiyor parayı. Çok çok garip bir şey. Kaç banka kartı ile denedim hepsinde aynı. İşin özü Trendyol cidden çok dikkat istiyor.
 
Evet saçma trendyol maceram saçmasapan bir şekilde beni mağdur edecek yoldan şu şekilde sonuçlandı;
Hesabımdan 3 defa 208TL çekim yapılmış. Çekilen 208 TL'lerin birisi siparişe harcanmış. Öbürü cüzdanıma yansımış, öbürü ise yer yarılmış içine girmiş kimse bilmiyor. 121TL bakiyem kaldığı için son çekimde, harçlık avanstan çekmiş 208 e tamamlamak için. Fakat bu çekilen 208TL benim cüzdanıma yansımamış. Kendileri ile iletişime geçtim. Cüzdanımdakinin iadesini sağladılar 2-10 iş günü içerisinde yansıyacakmış. Öbür işlem için bankadan bilgi almam istendi aradım aldım. Provizyon numarasından tut bilmemnesine kadar bir sürü şey yazdım. O da sonuçlanacakmış sonra da sonuçlarda para çekildiği anlaşılırsa da tarafıma iade sağlanacakmış. Yani durum tam olarak şu. Ben 1 tane mousepad almak için 2-10 iş günü boyunca 0 TL ile takılacağım. Yemeğimi evde yapmayıp dışardan söyleme lüksüm, veya herhangi bir şey alma lüksüm şu an Trendyol'un "sistemsel hatası" yüzünden elimden alınmış durumda.
Son durum güncellemesi. Param gün itibari ile hesabıma yansıdı. Ama ben de an itibari ile OBilet tarafından yine aynı şeye maruz kaldım. Otobüs bileti aldım. Güncelleme mi ne olmuş ben alırken. Parayı çekti bileti vermedi. 24 saat içinde iadeniz gerçekleştirilecektir diyor. :D
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı