Trendyol siparişinde yapılması gerekenler?

Emirhassed

Picopat
Katılım
29 Haziran 2020
Mesajlar
151
Arkadaşlar kulaklık ve mousepad aldım. Trendyol üzerinden sipariş kapıma geldiğinde ne yapayım? Kargocu eğer kutuyu açmayı kabul etmez ise ne yapayım?
 
Arkadaşlar kulaklık ve mousepad aldım. Trendyol üzerinden sipariş kapıma geldiğinde ne yapayım? Kargocu eğer kutuyu açmayı kabul etmez ise ne yapayım?
Kargocu kutuyu size açtırmamakta haklı. Çünkü siz teslim almadan kutuyu açarsanız bu sefer fatura kuryeye kesiliyor. Kargoyu teslim aldıktan sonra sıkıntı çıkarsa yine iade edebilirsiniz.
 
Öyle bir şey yok kutu açsa bile koşulsiz 14 gün iade hakki var.

Özel Ürünler İçin İade Şartları

Ürünün arızalı veya ayıplı çıkması halleri dışında, açıldıktan sonra sağlık açısından tehlike arzedebilen ürünler (örn: kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ürünler,kulak içi veya kulak üstü kulaklık vs.) , tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçen ürünler ile görüntü alınmış ve kutusu açılmış olan TV’lerin iadesi mümkün değildir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı