emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 28 Haziran 2020 #31 Kayseri Mantısı dedi: @emiirhans kampanya hala devam ediyor ama cüzdan kodu alınca hesap askıya alınıyor. Genişletmek için tıkla... E ama ben oluşturdum hesap bakiye gelmedi : /.
Kayseri Mantısı dedi: @emiirhans kampanya hala devam ediyor ama cüzdan kodu alınca hesap askıya alınıyor. Genişletmek için tıkla... E ama ben oluşturdum hesap bakiye gelmedi : /.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.118 Çözümler 9 Yer Saratov 28 Haziran 2020 #32 emiirhans dedi: E ama ben oluşturdum hesap bakiye gelmedi : /. Genişletmek için tıkla... Trendyol cüzdanıma girip telefon numaranı onaylatacaksın, bunu mobilden yap.
emiirhans dedi: E ama ben oluşturdum hesap bakiye gelmedi : /. Genişletmek için tıkla... Trendyol cüzdanıma girip telefon numaranı onaylatacaksın, bunu mobilden yap.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 28 Haziran 2020 #33 letmenow dedi: Trendyol cüzdanıma girip telefon numaranı onaylatacaksın, bunu mobilden yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama harbiden bitmiş sanırım 0TL ile bakışıyoruz 10 dk dır...
letmenow dedi: Trendyol cüzdanıma girip telefon numaranı onaylatacaksın, bunu mobilden yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama harbiden bitmiş sanırım 0TL ile bakışıyoruz 10 dk dır...
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 28 Haziran 2020 #34 Sistemsel arıza var şanslıysan geliyor benim açtığım bir hesaba geldi diğerine gelmedi.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 28 Haziran 2020 #35 Kayseri Mantısı dedi: Sistemsel arıza var şanslıysan geliyor benim açtığım bir hesaba geldi diğerine gelmedi. Genişletmek için tıkla... Dur o zaman birazcık daha açayım eşin dostun telefonuyla, gelir belki.
Kayseri Mantısı dedi: Sistemsel arıza var şanslıysan geliyor benim açtığım bir hesaba geldi diğerine gelmedi. Genişletmek için tıkla... Dur o zaman birazcık daha açayım eşin dostun telefonuyla, gelir belki.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 28 Haziran 2020 #36 Kod epostaya gelmiyor. Telefonunuza geliyor.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 28 Haziran 2020 #37 Silinen üye dedi: Kod epostaya gelmiyor. Telefonunuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet telefona geldi zaten. Hatta ilk başta yanlış dedi doğru olan koda, gözlerimi sorguladım kör müyüm acaba diye.
Silinen üye dedi: Kod epostaya gelmiyor. Telefonunuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet telefona geldi zaten. Hatta ilk başta yanlış dedi doğru olan koda, gözlerimi sorguladım kör müyüm acaba diye.
Exnzy Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 Yer Bursa/Karacabey Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2020 #38 letmenow dedi: Trendyol'da dolandırmaz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Vallahi bilemiyorum Trendyol'dan Steam cüzdan kodu almakta ne bileyim yani
letmenow dedi: Trendyol'da dolandırmaz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Vallahi bilemiyorum Trendyol'dan Steam cüzdan kodu almakta ne bileyim yani