Abitcan Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 497 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #1 Trendyol'dan mouse almıştım bozuk çıktı ürün iadesini yapacağım ama benden para kesilir mi diye korkuyorum ve Screenshot'ı buraya bırakıyorum. Dosya Ekleri IMG_1914.PNG 130,4 KB · Görüntüleme: 67
Trendyol'dan mouse almıştım bozuk çıktı ürün iadesini yapacağım ama benden para kesilir mi diye korkuyorum ve Screenshot'ı buraya bırakıyorum.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 11 Mayıs 2022 #2 Hayır hocam sizden bir ücret kesilmez. Aras kargoya kod ile iade yapacağınız için de ücret istemeyeceklerdir Trendyol ile anlaşmaları olduğu için. Artı 0 Eksi
Hayır hocam sizden bir ücret kesilmez. Aras kargoya kod ile iade yapacağınız için de ücret istemeyeceklerdir Trendyol ile anlaşmaları olduğu için.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 11 Mayıs 2022 #3 Abitcan dedi: Trendyol'dan mouse almıştım bozuk çıktı ürün iadesini yapacağım ama benden para kesilir mi diye korkuyorum ve Screenshot'ı buraya bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden para kessin? Yazmış zaten 44.88TL diye. Artı 0 Eksi
Abitcan dedi: Trendyol'dan mouse almıştım bozuk çıktı ürün iadesini yapacağım ama benden para kesilir mi diye korkuyorum ve Screenshot'ı buraya bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden para kessin? Yazmış zaten 44.88TL diye.
KS KS Abitcan Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 497 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #4 Metin Eren Türkmen dedi: Hayır hocam sizden bir ücret kesilmez. Aras kargoya kod ile iade yapacağınız için de ücret istemeyeceklerdir Trendyol ile anlaşmaları olduğu için. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. m47 dedi: Neden para kessin? Yazmış zaten 44.88TL diye. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Hayır hocam sizden bir ücret kesilmez. Aras kargoya kod ile iade yapacağınız için de ücret istemeyeceklerdir Trendyol ile anlaşmaları olduğu için. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. m47 dedi: Neden para kessin? Yazmış zaten 44.88TL diye. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.