Trendyol üzerinden replika Xbox gamepad alınır mı?

TRCONNOR

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, acil gamepad ihtiyacım olduğu için bu ürünü almak istiyorum. Normalde 8BitDo Ultimate C almayı düşünüyordum, fakat zamlandığı için onu almam çok zorlaştı. Ben sadece hikayeli oyunlar oynuyorum, bazılarında oto aim kullanıyorum ve arada sırada Elden Ring oynuyorum. Rekabetçi ya da Online oyunlarla pek ilgilenmiyorum. Şu an kullandığım gamepad Logitech F310, fakat bozuldu. Bu yeni gamepad en azından 1-2 sene götürmez mi? Ürünün yorumlarına baktım, fena değil gibi görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, acil gamepad ihtiyacım olduğu için bu ürünü almak istiyorum. Normalde 8BitDo Ultimate C almayı düşünüyordum, fakat zamlandığı için onu almam çok zorlaştı. Ben sadece hikayeli oyunlar oynuyorum, bazılarında oto aim kullanıyorum ve arada sırada Elden Ring oynuyorum. Rekabetçi ya da Online oyunlarla pek ilgilenmiyorum. Şu an kullandığım gamepad Logitech F310, fakat bozuldu. Bu yeni gamepad en azından 1-2 sene götürmez mi? Ürünün yorumlarına baktım, fena değil gibi görünüyor.

Alınır hocam, ben 7 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunu yok. Çoğu PlayStation oyununu bitirdim ve güncel olarak futbol oyunları oynuyorum.

Deus hocam çok lazım yorumların çoğuda 5 yıldızlı ve iyi yorumlar hiç şans yok mudur?

Ben replika PS4 almıştım replikaya yönelme 8BitDo var ona yönel.
@DMN

Hocam onu almam çok uzun sürer ve ne yazıki zamlandı kendisi en azından 1-2 sene götürmezmi hiç şans yok mudur bir hocamız yazmış memnunmuş.

Alınır hocam, ben 7 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunu yok. Çoğu PlayStation oyununu bitirdim ve güncel olarak futbol oyunları oynuyorum.

Herhangi bir sorun çıkardımı hocam.

Deus hocam çok lazım yorumların çoğuda 5 yıldızlı ve iyi yorumlar hiç şans yok mudur?

Hocam onu almam çok uzun sürer ve ne yazıki zamlandı kendisi en azından 1-2 sene götürmezmi hiç şans yok mudur bir hocamız yazmış memnunmuş.

Hayır hiçbir sorun olmadı 7 ayda, fakat aldığım ürün bu da olabilir çok daha fazla yorumu var.

Millet kutuyu açıp takıp bakıyor. Çalışıyorsa süpermiş diye 5 yıldız veriyor. İki gün sonra analoglar drift yapmaya, tuşlar takılı kalmaya başlar. Trendyolda 360TL'ye satılıyorsa gamepadin ederi taş çatlasın 3 dolar falandır. Paranızı çöpe atmayın.

Millet kutuyu açıp takıp bakıyor. Çalışıyorsa süpermiş diye 5 yıldız veriyor. İki gün sonra analoglar drift yapmaya, tuşlar takılı kalmaya başlar. Trendyolda 360TL'ye satılıyorsa gamepadin ederi taş çatlasın 3 dolar falandır. Paranızı öpe atmayın.
7-7,5 aydır attığım ürünü kullanıyorum "bende" hiçbir sorun olmadı ve hala kullanmaya devam ediyorum. Düşük bütçede replika olarak en iyi ürün olabilir.

Millet kutuyu açıp takıp bakıyor. Çalışıyorsa süpermiş diye 5 yıldız veriyor. İki gün sonra analoglar drift yapmaya, tuşlar takılı kalmaya başlar. Trendyol'da 360TL'ye satılıyorsa gamepadin ederi taş çatlasın 3 dolar falandır. Paranızı çöpe atmayın.

Hocam dediğim gibi Max 1 sene götürsün yeter bütçe olsa direk orijinal Xbox gamepad alırdım ama maalesef bütçem yok. Baktım çalışmıyor kutusunu atmam iade ederim ama 830 tane 5 yıldızlı yorum var hocam şu an reşit değilim ve çalışamıyorum ve ailemin eline bakıyorum 29 Ağustos reşit olunca işe gireceğim en azından paramı biriktirip daha iyi bir şey alana kadar hiç idare etmezmi diyorsunuz.

7-7, 5 aydır attığım ürünü kullanıyorum "bende" hiçbir sorun olmadı ve hala kullanmaya devam ediyorum. Düşük bütçede replika olarak en iyi ürün olabilir.

Hocam hiç yeni nesil işte Elden Ring GoW filan denediniz mi?

Hocam dediğim gibi Max 1 sene götürsün yeter bütçe olsa direk orijinal Xbox gamepad alırdım ama maalesef bütçem yok. Baktım çalışmıyor kutusunu atmam iade ederim ama 830 tane 5 yıldızlı yorum var hocam şu an reşit değilim ve çalışamıyorum ve ailemin eline bakıyorum 29 Ağustos reşit olunca işe gireceğim en azından paramı biriktirip daha iyi bir şey alana kadar hiç idare etmezmi diyorsunuz.

Hocam hiç yeni nesil işte Elden Ring GoW filan denediniz mi?
GoW, TLOU, Spiderman Serisi ve gamepad desteklenen çoğu oyunda denedim, bitirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı