Trendyol ve Hepsiburada'dan bilgisayar toplanır mı?

60FPSx

Picopat
Daha fazla  
Tüm bilgisayar parçalarını Trendyol ve Hepsiburada'dan toplamayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Güvenilir mi, bir sorun çıkarsa iade edebilir miyim?
Tek tek toplayacağım.

Hepsiburada iade süreci konusunda biraz daha ılıman bir firma. Şahsen pahalı parçalar alacaksam kesinlikle gözümü kırpmadan ve parasınıda umursamadan Amazon'dan alırım. İnanılmaz bir müşteri hizmeti anlayışları var. Geçen bir kıyak geçtiler, bu devirde baba oğluna yapmaz.

Trendyol'u pek kendi açımdan pek güvenilir bulmuyorum.

Tüm bilgisayar parçalarını Trendyol ve Hepsiburada'dan toplamayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Güvenilir mi, bir sorun çıkarsa iade edebilir miyim?
Tek tek toplayacağım.
Hocam önemli olan satıcı. Satıcı puanı iyiyse yorumlara bakılarak alınabilir. @Paper.C şimdide siz benden hızlısınız hocam🤣

Ekran kartı dışında tüm parçaları trendyol ekran kartını hepsiburada da topladım bi sorun olunca direk kendi elim ile garantiye gönderiyorum memnunum.

Satıcı önemli bir faktör. Ayrıca hazır sistem takip etmeniz daha doğru olur toplama olunca daha pahalıya bile geliyor genel olarak.
Hocam ben normalde hazır sistem alacaktım fakat ailem diğer sitelere güvenmiyor bende Trendyol ve Hepsiburada’yı seçtim.

Hepsiburada iade süreci konusunda biraz daha ılıman bir firma. Şahsen pahalı parçalar alacaksam kesinlikle gözümü kırpmadan ve parasınıda umursamadan Amazon'dan alırım. İnanılmaz bir müşteri hizmeti anlayışları var. Geçen bir kıyak geçtiler, bu devirde baba oğluna yapmaz.

Trendyol'u pek kendi açımdan pek güvenilir bulmuyorum.
Anladım teşekkürler.

Hocam önemli olan satıcı. Satıcı puanı iyiyse yorumlara bakılarak alınabilir. @Paper.C şimdide siz benden hızlısınız hocam🤣
Teşekkürler hocam dikkat edeceğim.

Hocam ben normalde hazır sistem alacaktım fakat ailem diğer sitelere güvenmiyor bende Trendyol ve Hepsiburada’yı seçtim.

Anladım teşekkürler.
Dostum hazır sistem alacaksan eğer QP Bilişim'i kesinlikle tavsiye ederim. Ben cihazın base yapısını orda topladım. Sonra kendim 1-2 değişiklik yaptım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı