Hocam önemli olan satıcı. Satıcı puanı iyiyse yorumlara bakılarak alınabilir. @Paper.C şimdide siz benden hızlısınız hocamTüm bilgisayar parçalarını Trendyol ve Hepsiburada'dan toplamayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Güvenilir mi, bir sorun çıkarsa iade edebilir miyim?
Tek tek toplayacağım.
Hocam ben normalde hazır sistem alacaktım fakat ailem diğer sitelere güvenmiyor bende Trendyol ve Hepsiburada’yı seçtim.Satıcı önemli bir faktör. Ayrıca hazır sistem takip etmeniz daha doğru olur toplama olunca daha pahalıya bile geliyor genel olarak.
Anladım teşekkürler.Hepsiburada iade süreci konusunda biraz daha ılıman bir firma. Şahsen pahalı parçalar alacaksam kesinlikle gözümü kırpmadan ve parasınıda umursamadan Amazon'dan alırım. İnanılmaz bir müşteri hizmeti anlayışları var. Geçen bir kıyak geçtiler, bu devirde baba oğluna yapmaz.
Trendyol'u pek kendi açımdan pek güvenilir bulmuyorum.
Teşekkürler hocam dikkat edeceğim.Hocam önemli olan satıcı. Satıcı puanı iyiyse yorumlara bakılarak alınabilir. @Paper.C şimdide siz benden hızlısınız hocam![]()
Dostum hazır sistem alacaksan eğer QP Bilişim'i kesinlikle tavsiye ederim. Ben cihazın base yapısını orda topladım. Sonra kendim 1-2 değişiklik yaptım.Hocam ben normalde hazır sistem alacaktım fakat ailem diğer sitelere güvenmiyor bende Trendyol ve Hepsiburada’yı seçtim.
Anladım teşekkürler.
Teşekkürler hocam bu mesajı gördüğümde karar verdim.Ekran kartı dışında tüm parçaları trendyol ekran kartını hepsiburada da topladım bi sorun olunca direk kendi elim ile garantiye gönderiyorum memnunum.
Anladım hocam bu site aklımda bulunsun.Dostum hazır sistem alacaksan eğer QP Bilişim'i kesinlikle tavsiye ederim. Ben cihazın base yapısını orda topladım. Sonra kendim 1-2 değişiklik yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.