Trendyol'dan alınan Galaxy A35 için iade hakkı var mıdır?

Evet sizinki çok daha can sıkıcı. Ben A32'den geçmesem; bu sıkıntıları zaten fark edemezdim.

Trendyol üzerinde hangi mağazadan aldınız? Umarım düzgün bir servise denk gelirsiniz. Benim kulaklığı pis gönderen ouno adlı servisti. Zaten bir sürü şikayete sahip.

O da olmazsa tüketici heyeti mecburen. Bu arada servise yollamadan önce, net bir video, resim vs almayı unutmayın.

Ne gibi bir video? Bence gerek yok ya, ayrıca servis derken hiç bilmiyorum, satıcı Teknosa ama Samsung yetkili servise vereceğim. Vereceğim yetkili servis firması alt firmalara ayrılıyorsa bilmiyorum hangi şirkete gideceğini.

Ne gibi bir video? Bence gerek yok ya, ayrıca servis derken hiç bilmiyorum, satıcı Teknosa ama Samsung yetkili servise vereceğim. Vereceğim yetkili servis firması alt firmalara ayrılıyorsa bilmiyorum hangi şirkete gideceğini.
Video, resim şundan dolayı dedim. Cihazı problemli şekilde teslim edilen şikayetler okumuştum.

Bildiğim kadarıyla aldığınız yer de direk servise ulaştırabiliyor. Eskiden o şekildeydi Teknosa.

Siz yetkili servise verirseniz zaten kendisi bakıyor. Ben en yakın servis bilgisi isteyince, Ouno demişlerdi; ona gönderdim.

Umarım en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız.

@khalyy hocam ne yaptınız iade ettiniz mi? Veya hala aynı sorunlar var mı?

Cihazın kendisi gibi servisi de berbat kötü. İade falan almadılar bu modelde normaldir deyip gönderdiler, sorunlar devam ediyor ama havalar biraz daha soğudu ve kılıf kullandığımdan ısıyı fazla hissetmiyorum ayrıca pil performansından hala memnun değilim. Almayın aldırtmayın gidin iPhone alın her ürünü bunlardan daha iyidir.

Cihazın kendisi gibi servisi de berbat kötü. İade falan almadılar bu modelde normaldir deyip gönderdiler, sorunlar devam ediyor ama havalar biraz daha soğudu ve kılıf kullandığımdan ısıyı fazla hissetmiyorum ayrıca pil performansından hala memnun değilim. Almayın aldırtmayın gidin iPhone alın her ürünü bunlardan daha iyidir.

Hocam şeyi merak ettim siz A35'e hangi telefondan geçtiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı