Trendyol'dan alınan HP Laptop iadesi reddedildi

Enesd14

Picopat
Daha fazla  
Kronik Hall effect sensör sorunu olduğunu öğrendiğim HP victus 16 s0046nt bir laptop satın almıştım. 14 günlük koşulsuz iade hakkımda varken ürünü eksiksiz ve tertemiz şekilde iadeye verdim. İade tekrar satışa uygun olmadığından reddedildi. Sebebiyse adaptörde çizik varmış. Geri yolladılar elime ulaştı. Baktım adaptörde gözle görülmesi gerçekten zor küçük bir çizik var. Ama ciziği benim yapıp yapmadığım bile belli değil. Elime ilk ulaştığında dikkatli bakmamıştım bir yerinde çizik falan var mı diye. Bizi arayıp ürünün kullanılmış olduğundan iade almadıklarını da söylediler.
Ne yapayım, şansımı zorlayıp THH'ye falan mı başvurayım yoksa kullanayım mı? Ya da böyle bir hakkım var mı yoksa çizik olayı yüzünden hakkım da mı yok.

Dosya Ekleri

• Picsart_25-04-04_20-11-35-151.jpg
    Picsart_25-04-04_20-11-35-151.jpg
    282,6 KB · Görüntüleme: 50
  • Picsart_25-04-04_20-10-54-454.jpg
    Picsart_25-04-04_20-10-54-454.jpg
    143,6 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik Hall effect sensör sorunu olduğunu öğrendiğim HP Victus 16 S0046NT bir laptop satın almıştım. 14 günlük koşulsuz iade hakkımda varken ürünü eksiksiz ve tertemiz şekilde iadeye verdim. İade tekrar satışa uygun olmadığından reddedildi. Sebebiyse adaptörde çizik varmış. Geri yolladılar elime ulaştı. Baktım adaptörde gözle görülmesi gerçekten zor küçük bir çizik var. Ama ciziği benim yapıp yapmadığım bile belli değil. Elime ilk ulaştığında dikkatli bakmamıştım bir yerinde çizik falan var mı diye. Bizi arayıp ürünün kullanılmış olduğundan iade almadıklarını da söylediler.
Ne yapayım, şansımı zorlayıp THH'ye falan mı başvurayım yoksa kullanayım mı? Ya da böyle bir hakkım var mı yoksa çizik olayı yüzünden hakkım da mı yok.

Zorla, telefonda cok guzel bir muamele cek sen bunlara hizaya gelirler iade alirlar aninda.
Sikayet etmekle tehtid edersen ve inandirirsan cidden iade aliyorlar.

Başta şikayet edeceğinizi belirtin, avukatınız aracılığıyla THH başvuracağınızı söyleyin. İade almazlarsa da THH başvurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı