Trendyol'dan alınan klavyenin iadesi reddedildi

InFless

Hectopat
Daha fazla  
Trendyol üzerinden Gaming.gen.tr'den bir klavye satın almıştım ancak klavyenin space tuşunun ledi sadece kırmızı renkte yanıyordu. Ben de iade edip ürünü yeniden almıştım. Kutusunu güzelce paketledim, hiçbir eksik şey yoktu ancak iademi reddetmişler. Ne yapabilirim? Hem kusurlu ürün gönderiyorlar hem de iadeyi kabul etmiyorlar.

Gaming.gen.tr'ye varsa WhatsApp hattı, yoksa Instagram veya mail üzerinden ulaş. Durumu yaz. İadeyi tekrar göndereceğini, kabul etmemeleri durumunda THH'ye başvuracağını söyle. Özür dileyip iadeyi alırlar.

Trendyol üzerinden Gaming.gen.tr'den bir klavye satın almıştım ancak klavyenin space tuşunun LED'i sadece kırmızı renkte yanıyordu. Ben de iade edip ürünü yeniden almıştım. Kutusunu güzelce paketledim, hiçbir eksik şey yoktu ancak iademi reddetmişler. Ne yapabilirim? Hem kusurlu ürün gönderiyorlar hem de iadeyi kabul etmiyorlar.

İletişime geçtin mi?

Trendyol üzerinden Gaming.gen.tr'den bir klavye satın almıştım ancak klavyenin space tuşunun LED'i sadece kırmızı renkte yanıyordu. Ben de iade edip ürünü yeniden almıştım. Kutusunu güzelce paketledim, hiçbir eksik şey yoktu ancak iademi reddetmişler. Ne yapabilirim? Hem kusurlu ürün gönderiyorlar hem de iadeyi kabul etmiyorlar.

Direkt Gaming Gen TR ile iletişime geç derim önce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı