Trendyol'dan alınan Xbox Series S'in garantisi bitmiş görünüyor

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben 8 Mart 2023 tarihinde Trendyol'dan ithalatçı garantili Series S aldım. İthalatçı garantinin 1 yıl olduğunu bildiğim için hiç bakmamıştım. Bugün merak edip bakma gereği duydum. Garantisi ben satın almadan 6 Aralık 2022'de bitmiş gözüküyor :D Xbox desteğe yazdım, yabancı arkadaşın biri ilgilendi, faturasını falan attım, 1 ila 3 gün arasında dönüş yapılır Gmail'den dedi.
Yani çok saçma bir durum bence, sizin hiç başınıza böyle bir durum geldi mi?

Sizin garanti konusunda muhattabınız Xbox destek değil aldığınız satıcıdır. İthalatçı garantili demek, aldığınız ürünün üreticisi değil satıcısı ilgilenir demek.

Merhaba, ben 8 Mart 2023 tarihinde Trendyol'dan ithalatçı garantili Series S aldım. İthalatçı garantinin 1 yıl olduğunu bildiğim için hiç bakmamıştım. Bugün merak edip bakma gereği duydum. Garantisi ben satın almadan 6 Aralık 2022'de bitmiş gözüküyor :D Xbox desteğe yazdım, yabancı arkadaşın biri ilgilendi, faturasını falan attım, 1 ila 3 gün arasında dönüş yapılır Gmail'den dedi.
Yani çok saçma bir durum bence, sizin hiç başınıza böyle bir durum geldi mi?

Hocam bu saçma durum degilki 😅 keşke baksaydiniz ithalatçı garanti ne demek diye ithalatçı garanti Xbox garantisi bitmiş aman bir şey olursa diye satıcı garanti veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı