Trendyol'dan alınıp da açılmış mouse iade edilebilir mi?

Arkadaşlar Trendyol'dan HyperX PulseFire haste almayi dusunuyorum. Ama şu anki Mouse'umun sekli bu mouse ile ayni degil. O yuzden elime tam oturup oturmayacagini bilmiyorum. MediaMarkt'a gidip benzer sekilli bir mouse denedim fakat orada cok belli olmuyor. Iade sartlari nelerdir, iade hakkim gitmeden hangi sekilde deneyebilirim Mouse'u?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet keyfinize göre 14 gün içinde iade edebilirsiniz açıp kullansanız dahi .

Trendyol'un kuponları yüzünden oradan hep alışveriş yaparım aldıklarımın yarısını iade ettim bir tanesi bile kabul etmemezlik olmadı.

Arkadaşlar Trendyol'dan HyperX PulseFire haste almayi dusunuyorum. Ama şu anki Mouse'umun sekli bu mouse ile ayni degil. O yuzden elime tam oturup oturmayacagini bilmiyorum. MediaMarkt'a gidip benzer sekilli bir mouse denedim fakat orada cok belli olmuyor. Iade sartlari nelerdir, iade hakkim gitmeden hangi sekilde deneyebilirim Mouse'u?
Aç 3 gün falan kibar kibar dene alete zarar verme sevmezsen iade et kabul ederler zarar vermediysen ben çok yaptım :)
Hatta arkadaşım 14 gün işinin cırkını çıkartıp kitap alıyordu sürekli 4 5 günde bitirip iade ediyordu ama onunki biraz terbiyesizlik sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı