Trendyol'dan PlayStation 5 alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba PlayStation 5 almak istiyorum ama bulunduğum yerde hiçbir mağazada stok kalmamış o yüzden Trendyol'a yoneldim sizce alınır mı?

Tabiki alınır. Fakat PS plus'a büyük zam geldi
isterseniz Xbox series X alın‚ aynı zamanda Ps5'den %20'ye kadar daha hızlı

PlayStation ithalatçıların resmi Sony garantisi olmuyor diye biliyorum ithalatçı Xbox'ların en az 1 yıl Microsoft garantisi oluyor eğer xboxmu PS mi alsam diye düşünüyorsanız: Rehber: Kimler Xbox almalı kimler PlayStation almalı?

Bir de bu ürünü buldum Trendyol'da satıcısı hakkında falan hiçbir bilgim yok yorumlara bakabilirsiniz.

Garanti işi sıkıntılı ithalatçı garantili. Onun dışında alınır yani bu fiyatlara Sony garantili bulmak zor ama bi bulmayı deneyin eğer bulursanız Sony garantiliye yapışın.

Az bir miktar daha ekle buradan al. Satıcı da Microsoft kendileri satıyor direkt. Amazon ve Microsoft garanti ve iade de üzmez. Konsol bozulursa Microsoft'ya yenisini gönderir ya da düzgün şekilde tamir ederler. Microsoft bu konuda aşırı titiz.

Az bir miktar daha ekle buradan al. Satıcı da Microsoft kendileri satıyor direkt. Amazon ve microsof garanti ve iade de üzmez. Konsol bozulursa Microsoft'ya yenisini gönderir ya da düzgün şekilde tamir ederler. Microsoft bu konuda aşırı titiz.

Hocam arkadaşın attığı 2 kol iken bu 1 kol ama.

Xbox alın özel oyun takıntınız yoksa kat kat daha iyidir.
Ps5 sahibi olarak çok fazla ps5 ile ilgili şikayetleriniz var neden beğenmediniz hocam?

Hocam arkadaşın attığı 2 kol iken bu 1 kol ama.

PS5 sahibi olarak çok fazla PS5 ile ilgili şikayetleriniz var neden beğenmediniz hocam?

İster 2 ister 3 olsun fark etmez. Microsoft Türkiye garantili alırım daha iyi. İthalatçı garantisine güvenemem ben. Gamepad anlamında da Xbox'ın gamepadleri şahsi fikrimce DualSense'den daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı