Steam Trendyol'dan Steam cüzdan kodu aldım fakat kullanamıyorum

TheInfinity7

Kilopat
Arkadaşlar durum yukarıda gördüğünüz gibi fakat ben bu kodu kullanamıyorum zira kod sadece sayılardan oluşmakta satıcı bana:
Kodu kullanmak için Steam hesabınıza giriş yapın, "cüzdan" bölümüne gidin ve "Steam cüzdanınıza para ekleyin" seçeneğini seçin. Ardından "Visa" veya "Mastercard" seçeneğini seçin, aldığınız sanal kartın üzerinde yer alan kodu girin ve bakiyeniz anında hesabınıza yüklensin.

Böyle bir şey söyledi fakat ne alaka? Bu da ne? Sanal kart ile işimiz ne ve sanal kart nerede?

Steam cüzdanınıza para ekleyin sayfasında sağ köşede "Steam cüzdanı kodu veya hediye kartı kullan" kısmı var. Kodu o kısımdan giriceksiniz.

Nasıl verdi ya? Bana da lazım.
Eski kullanıcıymışım hocam öyle söyledi üstüne kendimden 19 lira koydum cüzdan kodu aldım bende.

Trendyol'un destek bölümüne yaz ilgileniyorlar.

Yazdım, satıcıya talebinizi ilettik diyorlar şu an net bir şey yok. Ayrıca verdikleri telefon numarası çalışmıyor hocam yanlış ya da eksik numara tıkladınız diyor aramaya çalışınca. Sıkıntılı bir satıcı.

Hallettim arkadaşlar teşekkürler önerileriniz için Trendyol Destek hallediyor. Aynı zamanda numarayı yanlış girdikleri için arayamamışım WhatsApp'tan da ilgilenebiliyorlarmış. Sistemin değiştiğini bundan sonra bu şekilde satış yaptıklarını söylediler bana.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı