Trenyol yanlış ürün gönderdi

Toprakkokusu

Centipat
Yer
Tahta parke
Daha fazla  
Merhabalar, Trendyol'dan dün şu ürünü sipariş etmiştim. (bknz: Rich Selfy Decor Vernikli Boya 500 Cc Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ) Ancak satıcı yanlış ürünü gönderdi ve iade etmek istiyorum, ürünü kargo kutusunudan düzgün bir şekilde açmıştım. Ürünü tekrar yerine koyup bantlasam bir sorun olur mu? Ve iade parası alırlar mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar, Trendyol'dan dün şu ürünü sipariş etmiştim. (bknz: Rich Selfy Decor Vernikli Boya 500 Cc Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ) ancak satıcı yanlış ürünü gönderdi ve iade etmek istiyorum, ürünü kargo kutusunudan düzgün bir şekilde açmıştım. Ürünü tekrar yerine koyup bantlasam bir sorun olur mu? Ve iade parası alırlar mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Trendyol'da iade yaparken kargo vs. dahil sizden hiçbir ücret talep etmez. Büyük ihtimalle paranız iade olur. Canlı destekle iletişime geçerseniz onlar yardımcı olacaktır.

Eğer ürünü açmadıysanız ve kullanmadıysanız koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkınız var iade talebi oluşturup verilen kargo numarası üzerinden iade edebilirsiniz.

Hocam açıp kullanması sorun değil diye biliyorum, ben batarya almıştım tam kapanmada 2 hafta kullandım iade ettim sorunda çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı