kadirbulut10
Hectopat
- Makaleler
- 1
sıfır bakmayaca çalışıyorum 2.el sorun oluyorKaçak veya 2. Bakıyor musun? Bu fiyata öneririm.
sıfır bakmayaca çalışıyorum 2.el sorun oluyorKaçak veya 2. Bakıyor musun? Bu fiyata öneririm.
Bana haha ve beğenmedim atan arkadaşlar, bu cihazın içinde unisoc T606 gibi bir işlemci var. iPhone 6S in işlemcisi bile bu işlemciden iyi. Şıklık bir şey ifade etmiyor. Özellik ve kalite olarak yanına yaklaşamaz iPhone 7 Plus'un bu cihaz. Samsung tarafında ikinci el A52 önerebilirim bu kadar şıklık bağımlısı iseniz.
Arkadaşım bilmeden konuşmak istememiyor yanlışımı düzeltirsiniz, iPhone 6'nın destegi kalktı, iPhone 7'ninde kaltı diye biliyorum kalkmadıysada yakın bir zamanda kalkar ben niye gidip alayım ayrıca A50 serisi bende beğeniyorum fiyatı uygun olsa alırım
50,51,52,54 cok güzel telefonlarA51 var bende çok memnunum. Tek sıkıntısı 60Hz olması.
Önerebileceğiniz bir telefon var mı başka?
50, 51, 52, 54 cok güzel telefonlar
cok sagol ama kacak sorun cıkartıyor bizim aile kcak redmi dolu, hep imei sorunu oluyor.Son çare kaçak Xiaomi alınabilir IMEI de 200TL'ye hallediliyor(gayri resmi yollardan).
alınabilir duruyor, ram i 4 olmasa iyi olurdu.400TL daha ekleyip bunu alabilirsiniz.
Alınabilir duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.