yeni birisi Zeptopat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #1 Bilgisayarima trojan bulasti ama temizledim. Dosyayı yeniden calistirirsam sıkıntı olur mu?
Çözüm İlkay Baki Bayram 29 Şubat 2024 yeni birisi dedi: Bilgisayarima trojan bulasti ama temizledim. Dosyayı yeniden calistirirsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de yersin bu soruyu neden sorma gereği buldun? Afedersiniz de o beyin süs diye mi koymuş Allah?
yeni birisi dedi: Bilgisayarima trojan bulasti ama temizledim. Dosyayı yeniden calistirirsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de yersin bu soruyu neden sorma gereği buldun? Afedersiniz de o beyin süs diye mi koymuş Allah?
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.093 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #2 Tabii ki olur. Artı 0 Eksi
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 29 Şubat 2024 #3 Bir daha trojan yersin. Artı 1 Eksi
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 29 Şubat 2024 #4 Elbette. Artı 0 Eksi
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.015 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #5 Maymun çürük muz yemek karnı ağrımak. Maymun midesini yıkatmak. Maymun sormak tekrar çürük muz yersem ne olur? Artı 0 Eksi
Maymun çürük muz yemek karnı ağrımak. Maymun midesini yıkatmak. Maymun sormak tekrar çürük muz yersem ne olur?
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #6 Yeyil dedi: Maymun çürük muz yemek karnı ağrımak. Maymun midesini yıkatmak. Maymun sormak tekrar çürük muz yersem ne olur? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz Son düzenleyen: Moderatör: 29 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Yeyil dedi: Maymun çürük muz yemek karnı ağrımak. Maymun midesini yıkatmak. Maymun sormak tekrar çürük muz yersem ne olur? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 29 Şubat 2024 #7 yeni birisi dedi: Bilgisayarima trojan bulasti ama temizledim. Dosyayı yeniden calistirirsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de yersin bu soruyu neden sorma gereği buldun? Afedersiniz de o beyin süs diye mi koymuş Allah? Artı 0 Eksi Çözüm
yeni birisi dedi: Bilgisayarima trojan bulasti ama temizledim. Dosyayı yeniden calistirirsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de yersin bu soruyu neden sorma gereği buldun? Afedersiniz de o beyin süs diye mi koymuş Allah?
KS KS yeni birisi Zeptopat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #8 İlkay Baki Bayram dedi: Tabii ki de yersin bu soruyu neden sorma gereği buldun? Afedersiniz de o beyin süs diye mi koymuş Allah? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarim yeni fiyatlarda cok yuksek bir şey indireceğim trojan cikar diye kurkuyum o yuzden. Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Tabii ki de yersin bu soruyu neden sorma gereği buldun? Afedersiniz de o beyin süs diye mi koymuş Allah? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarim yeni fiyatlarda cok yuksek bir şey indireceğim trojan cikar diye kurkuyum o yuzden.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 29 Şubat 2024 #9 yeni birisi dedi: Hocam bilgisayarim yeni fiyatlarda cok yuksek bir şey indireceğim trojan cikar diye kurkuyum o yuzden. Genişletmek için tıkla... Ne tür olduğu belirsiz yerlerden indirme yaparsanız trojan bulaşma ihtimali yüksek. Artı 0 Eksi
yeni birisi dedi: Hocam bilgisayarim yeni fiyatlarda cok yuksek bir şey indireceğim trojan cikar diye kurkuyum o yuzden. Genişletmek için tıkla... Ne tür olduğu belirsiz yerlerden indirme yaparsanız trojan bulaşma ihtimali yüksek.