Biraz fazla önlemciyim, bu sebeple hesap şifreleri değiştirilmesi gibi şeyleri önerdim. Sonuçta kötü bir şey olmasını istemeyiz

Adamın yazdıkları çok mantıklı ama yazdığı cevaplara kahkaha atanlar var onlar neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum.

Biraz fazla önlemciyim, bu sebeple hesap şifreleri değiştirilmesi gibi şeyleri önerdim. Sonuçta kötü bir şey olmasını istemeyiz
Reis şimdi bu bitdefender takılı olan harici hard diskimi de tarıyor mudur, yoksa bilgisayar taraması tamamen bittiğinde özel olarak harici hard diskimi de tarayayım mı? çünkü hesaplarımın hepsinin şifresi, steam, yüklü oyunlarım, müziklerim vs. harici hard diskimde. Not defterinde kayıtlı tüm şifrelerim.

@mw2ghost Hocam siz bilgisayarda bulunan tüm depolama birimlerini tek tek tarayın, virüslü USB belleği de çıkarıp koyun kenara. En azından içiniz rahat olur. Hiç BitDefender kullanmadım, bu sebeple tam tarama sırasında tüm aygıtları tarıyor mu bilmiyorum.

allah kahretsin böyle işi ya. Vefaat eden dedemin çantasından usb bellek çıkmış etrafı kağıda sarılı bir biçimde. Ben de öyle olunca bakayım dedim belki içinde ona ait bir şeyler vardır kafasında. Usb belleği de ananem getirdi verdi. Nasıl denk geldi durup dururken hiçbir şey yoktu oyunumu oynuyordum save and exit yaptım. Şu düştüğüm duruma bak ya.

Agacım sakin olur musun? Bir şey olacağını sanmıyorum.

Bana kalırsa fazla büyütüyorsun bu olayı. Bir antivirüs kur, hem bilgisayarı hem belleği tarat kurtul. Zaten Defender yapılması gerekeni yapmış, korkma bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…