Trojan nasıl temizlenir?

Sabah bilgisayara trojan girdiğini fark ettim YouTube hesabımda videolar Discord hesabımda çeşitli sunuculara girilip insanlara mesaj atılmıştı önce bütün şifreleri değiştirdim sonra hem Hitman Pro hem Malwarebytes hem de Kaspersky ile defalarca tarama yaptım az önce ise temiz kurulum yapmaya karar verdim yine de ama kurulum yapılırken YouTube hesabımda yine videolar paylaşılmış daha fazla ne yapabilirim?

Temiz kurulum yaptıysanız gitmiştir.

Tüm hesaplarınızın şifresini değiştirin ve 2AD'yi açın.

Aslında temiz kurulum yapmadan da zararlıları temizleyebilirdiniz.

Kaspersky Virus Removal Tool ile bilgisayarınızı tarayabilirsiniz. Mutlaka bulup temizleyecektir. Sonrasında ilgili konuyu takip edip 90 günlük ücretsiz key ile birlikte bilgisayarınızı koruma altına alabilirsiniz.

Kaspersky virus removal tool ile bilgisayarınızı tarayabilirsiniz. Mutlaka bulup temizleyecektir. Sonrasında ilgili konuyu takip edip 90 günlük ücretsiz key ile birlikte bilgisayarınızı koruma altına alabilirsiniz.

Hocam tarattım bir şey bulamadı ama kullanıcılar da defaultuser0 diye bir kullanıcı var daha önceden yoktu normal bir şey mi yoksa acaba hala bilgisayarın içinde virüs var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı