Dediğim komutları Komut İstemine yazacak mısın?Hocam hesap falan caliyor diyorlar.
Daha sonra tekrar tarama yap ve çıkanları sil. Ardından tekrar tarama yap. Temizse veya hala zararlı çıkıyorsa bildir.
Dediğim komutları Komut İstemine yazacak mısın?Hocam hesap falan caliyor diyorlar.
MalwareBytes temizlediyse, garantiye almak için Kaspersky Free ile tarama yap.
Daha sonra komut istemini aç ve şu komutları gir;
Kod:ipconfig /flushdnsKod:ipconfig /releaseKod:ipconfig /renew
Bu durumda komutları uygulamak gereksiz. Bu komutları da yerine göre vermek gerekir yoksa boşuna verilmiş olur.Dediğim komutları komut istemine yazacak mısın?
Daha sonra tekrar tarama yap ve çıkanları sil. Ardından tekrar tarama yap. Temizse veya hala zararlı çıkıyorsa bildir.
AdwCleaner reklam yazılımlarını temizlemeye yarayan bir araçtır. Her zararlıyı temizlemez ve bir AV değildir.
AV ile tarama yapması gerektiğini söylemiştim.Bu durumda komutları uygulamak gereksiz. Bu komutları da yerine göre vermek gerekir yoksa boşuna verilmiş olur.
Konu sahibi ise doğru düzgün bir AV ile taratsa yeter.
Ayrıca her programı yerine göre önermek ve kullanmak gerekir. Bir trojan için MBAM ile taratmayı önermek yerine AV kullanmasını önermek daha sağlıklıdır.
Bu komutları da yerine göre vermek gerekir yoksa boşuna verilmiş olur.
Hayır, kesinlikle bir zararı olmaz. Sadece burada kullanılmasına gerek olmadığını yazmıştım. Tabi isteyen elbette kullanabilir.Boşuna derken bir zararı varmı ki? Ben bu komutları internet yavaşlar gibi olduğunda kullanıyordum.
Zaten bunu size söylememiştim
Antivirüsle silmeniz yeterli.Arkadaşlar laptopu format atmayıp sıfırlarsam trojan gider mi?
Şaka mı yapıyorsunuz? Bilgisayara 6000TL verdiniz de, bir AV'ye 100TL veremediniz mi?Bir tane daha trojan geldi, trojan tiger falan yaziyor. Hocam PC 6000 TL.
Bilgisayarınızda kaliteli bir AV bulundurun. (Bunu bilgisayarı aldığınıdan beri yapmalıydınız. Neyse.)Arkadaşlar laptopuma bir program indirdim. Trojan olduğunu programı açtıktan sonra anladım.
Kaspersky kullanıyorum sizce Kaliteli bir program mıdır?Şaka mı yapıyorsunuz? Bilgisayara 6000TL verdiniz de, bir AV'ye 100TL veremediniz mi?
Bilgisayarınızda kaliteli bir AV bulundurun. (Bunu bilgisayarı aldığınıdan beri yapmalıydınız. Neyse.)
Gördüğünüz her dosyayı, her programı bilgisayarınıza yüklemeyin. Her siteye girmeyin.
Her siteden program yüklemeyin.
Bilgisayarınıza fidye virüsü de bulaşabilirdi. Her dosyanız şifrelenebilirdi de. Neyse ki ucuz atlatmışsınız.
Tedbirinizi alıp, kaliteli bir AV kullanmalısınız.![]()
Kaliteli olmasa adına hesap açılmazdı herhaldeKaspersky kullanıyorum sizce Kaliteli bir program mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.