SSD'niz var. RAM konusunda darboğaz yaşarsınız o kadar.Sistemim;
4 GB Kingston
Intel i3 2350M 2.30 GHz 4 Processer
GeForce 570 GX
230 GB SSD
300 GB HDD
Çok rahat bir şekilde Windows 10 kaldırıyor ve hatta Windows 11 sanal makine kurdum.
Göndediğim linkteki dosyayı indir. Aç dosyayı. Kendisi kurar zaten.Formatsiz nasıl oluyor?
Formatsiz nasıl oluyor?
Flaş belleğiniz elinizde olsun. Şimdi arkadaşın attığı MediaCreationTool ile direkt flaşa yazdırılabiliyor ama bazen flaş belleğin hızından bazen yazma problemi yaşatmasından ötürü hata yeme olasılığınız çok ama çok yüksek.Hocam şimdi yanlış bir şey yapmamak adına soruyorum. 8.1'i Microsoft'un sitesinden yükleyip flasha atıyorum, sonra formata başlıyorum ve kuruyorum, doğru muyum?
Flash belleğiniz elinizde olsun. Şimdi arkadaşın attığı Media Creation Tool ile direkt flaşa yazdırılabiliyor ama bazen flash belleğin hızından bazen yazma problemi yaşatmasından ötürü hata yeme olasılığınız çok ama çok yüksek.
MCT uygulaması ile Windows 10'u bilgisayara indirin bence. 10 indirmek istediğinizi belirtiyorsunuz. Sonrasında inen bu ISO dosyasını ayrıca yazdırın.
Technopat'ın Rufus rehberi var. Rufus ile istediğiniz Windows sürümünü flash belleğe yazdırıp kurulum yapabiliyorsunuz.
Bana sorarsanız Windows 7 ile devam edin ama siz bilirsiniz. Umarım 10 ile memnun kalırsınız.
-> Rufus REHBERİ
-> UEFI bir sistemde Rufus REHBERİ
Durun bir saniye. Anakartınız UEFI destekliyor mu?Teşekkürler, kuruluma başlıyorum.
Bilgisayarınızın marka modelini yazarsanız UEFI mı Legacy mi olduğunu söyleriz duruma göre. UEFI daha yeni bir standart. Legacy eski standart.Teşekkürler, kuruluma başlıyorum.
Ana kart ile ilgili bir bilgi verilmedi. Sonra arkadaş yarı yolda kalmasın?Durun bir saniye. Anakartınız UEFI destekliyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.