Trojan Sonrası Tehlike

Zararlı ile ilgili hiçbir bilgi paylaşmadığından kesin birşey diyemeyiz. Kaspersky bulduğu zararlı tanımını hatırlıyorsan aratıp bulabilirsin keylogger özelliği var mı diye.

Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsınız.
Hocam öncelikle konuyu yanlış yere açtığım için özür dilerim, Bir anda bir panik havasında açtım konuyu. ''Bulduğu zararlı tanımı'' anlayamadım hocam, yani ismi '' nsrbiym.exe '' idi. Trojan olduğunu belirtti.
 
Genel itibariyle antivirüsler virüsü karantinaya alır. Yoksa canım silmek istedi sileyim veya bugün karantinaya almak istiyorum gibi bir tavırları yok. [emoji4]
Kullandın mı? Kaç çeşit zararlıyla karşılaştın?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı