Eski virüslerin arkasında kim varsa virüsü salmış hayatına devam etmiş kişiler oluyor. Yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. 4-5 hesap fazla değil, 10 dakikada güvene alırsınız.Ben 4-5 hesapta oturum açtım bir sorun olur mu?
Eski virüslerin arkasında kim varsa virüsü salmış hayatına devam etmiş kişiler oluyor. Yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. 4-5 hesap fazla değil, 10 dakikada güvene alırsınız.Ben 4-5 hesapta oturum açtım bir sorun olur mu?
Ben 4-5 hesapta oturum açtım bir sorun olur mu?
Görev yöneticisinde Ayrıntılar bölümüne tıkladığınız zaman services.exe'yi bulun. Onu bulduktan sonra kullanıcı adı kısmında SYSTEM'den farklı birşey yazıyorsa sisteminizde keylogger vardır.Görev yöneticisinde yabancı bir program çalışıyorsa büyük ihtimalle bu eylemi yapan virüstür. Çalışmadıkça, çalamazlar.
Kernel düzeyinde bir virüs görev yöneticisinde gözükmez. O iş de beni aşıyor.
Görev yöneticisinde Ayrıntılar bölümüne tıkladığınız zaman services.exe'yi bulun. Onu bulduktan sonra kullanıcı adı kısmında SYSTEM'den farklı birşey yazıyorsa sisteminizde keylogger vardır.
Alakasız ve saçma bilgi. Umursamayınız.
Neden saçma bilgi?Alakasız ve saçma bilgi. Umursamayınız.
Cihazı ayarlardan sıfırlamak net çözüm değil, yine de önden öyle bir önlem alabilirsiniz tabii.Şu an elimde USB bellek yok hocam cihazı ayarlardan sıfırlayıp ileriki zamanlarda flash bellek ile format atacağım.
Düşün yani, o kadar saçma ki açıklama gerekliliği bile duymadım. Bilgilenmek istiyorsan yeni konu açarak sor. Ben uğraşamam şu an.Neden saçma bilgi?
Cihazı ayarlardan sıfırlamak net çözüm değil, yine de önden öyle bir önlem alabilirsiniz tabii.
Yine de deneysel bir şey deneyelim. İlk defa yapacağım. Sıfırlamadan sonra @300319'in Vimera yazılımıyla C:\windows klasöründeki bütün dosyaların sağlama verisini alıp, dışa aktarıp paylaşabilir misiniz? Böylece sistem dosyaları olması gerektiği gibi mi anlamış oluruz.
Vimera
Vimera, Eray Türkay tarafından (Roines) geliştirilmiş bir karma analiz yazılımıdır. Dosya Karma, Metin Karma ve Karma Karşılaştırma gibi gelişmiş özellikleri vardır. Sadece C# ve .NET Framework ile programlanmıştır. Üstelik tamamen ücretsiz...www.technopat.net
Görev yöneticisinde ayrıntılar bölümüne tıkladığınız zaman services.exe'yi bulun. Onu bulduktan sonra kullanıcı adı kısmında System'den farklı bir şey yazıyorsa sisteminizde keylogger vardır.
Kullanmayacaksanız flash bellek alınca tam format atsanız da aynı şey oluyor.Yok şimdi sıfırlayıp flash bellek alana kadar kullanmayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.