Trojan yemek

• Konuyu başlatan alhnn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 2.990

alhnn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 7400 işlemci 8gb 3200mhz ram samsung 1tb M.2ssd 1050ti gigabyte h110m-s2 anakart
Dün bir arkadaşım bana Kaspersky Premium diye bir dosya attı bende yedim bunu sonra yeni bir user oluştu bugün ve birkaç dakika sonra yeni bir kullanıcı oldu ve hiçbir uygulamayı açamıyorum izniniz yok diyordu. Sonra da yeniden başlatıldı bilgisayar ve bu ekranda kaldı.

Dosya Ekleri

• IMG_20240102_115318.jpg
    IMG_20240102_115318.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 203
Okula gitmiyorsun ya şu an hani devamsızlığına işlemiyor mu?
Özel bir durum. boşverin.

Baska bir bilgisayardan Windows ISO dosyası flasha hazırlamanız gerekmektedir. Sonrasında PC açılırken flash belleği takıp BIOS'a geçerek atabilirsiniz, bir internet cafedeki bilgisayar da işinizi görecektir.

Hocam bir şey söyleyeceğim aslında trojan yememiş olabilirim arkadaşımın gönderdiği dosya aynı Kaspersky gibiydi dili ingilizceydi bende tarama yapmıştım bir sürü virüs buldu sonra Resolve'ye bastım ondan sonra olanlar oldu Discord ve Chrome sürekli kapanıyordu sonra hiçbir şey açamadım yetkiniz yok diyordu ve bilgisayar yeniden başladı bu arada bilgisayar açılırken klavye çalışıyor ama şifre girme yerine gelince klavye çalışmıyor direkt devre dışı kalıyor klavyem.

Son düzenleme:
Özel bir durum. Boş verin.

Hocam bir şey söyleyeceğim aslında trojan yememiş olabilirim arkadaşımın gönderdiği dosya aynı Kaspersky gibiydi dili ingilizceydi bende tarama yapmıştım bir sürü virüs buldu sonra Resolve'ye bastım ondan sonra olanlar oldu Discord ve Chrome sürekli kapanıyordu sonra hiçbir şey açamadım yetkiniz yok diyordu ve bilgisayar yeniden başladı bu arada bilgisayar açılırken klavye çalışıyor ama şifre girme yerine gelince klavye çalışmıyor direkt devre dışı kalıyor klavyem.

Şifre yerinde sag altta klavye falan var mı benim eski PC de de arada gidiyordu klavye.

Şifre yerinde sag altta klavye falan var mı benim eski PC de de arada gidiyordu klavye.

Yalnız Mouse'nin ışığı yanıyor ama o da çalışmıyor. BIOS'tan bir şeyler ayarlayamaz mıyız? Anakartım Gigabyte HM110-S2

DURUN! Format atmayın. İlk önce Kaspersky Rescue Disk ISO'sunu indirip bir USB'ye yazın. Sonra boot edin ve taratın. Virüsü bulup silecektir. Sonra bazı CMD komutları var ama siz dediğimi yapın.

Durun! Format atmayın. İlk önce Kaspersky Rescue Disk ISO'sunu indirip bir USB'ye yazın. Sonra boot edin ve taratın. Virüsü bulup silecektir. Sonra bazı CMD komutları var ama siz dediğimi yapın.

Hocam olay o mu sence adam zaten USB hazırlayamıyor o yüzden sıfırlama yöntemini verdim bir de beğenmedim atmışsınız ilginç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı