Trojana izin vermek

luckluckii

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
923
Çözümler
4
Bilgisayari indirdigim bir muzik programi var. Bu uygulama crackli. Simdi calistirayim dedim hemen uyari verdi. Izin ver dersem bilgisayara bir sey olur mu? Calistirmama izin vermedi zaten.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,3 KB · Görüntüleme: 211
Haliyle. Trojan uyarısı vermesinin bir sebebi var. Şifreleriniz çalınsın istiyorsanız izin verebilirsiniz. Bu yüzden korsan kullanmamalısınız.

False positive sonuçlardan değil bu.

Muhtemelen kullanacağınız “crack” gerçek bile değildir.
 
İndirdiğin sıkıştırılmış dosyanın içeriğinde uyarıyı aldığın program haricinde başka EXE uzantılı dosya yoksa tıkladığında indirdiğin temiz olsa bile çalışmaz onu ancak kurulu program hedef dizinindeki EXE ile değiştirmen gerekir. Bu şekilde kurduğun program çalışabilir ama sistemin güvenliğini Crack yazılımcının insafına bırakmış olursun.
 
Ne demeye çalışıyorsunuz? Biraz daha detaylandırırsanız yardımcı olabilirim.


YTD adi altinda muzik programi vardi. Ben bunu taa 2012 beri kullaniyordum guzel guzel orjinal halini. Bu program 2018 yilinda bozdu soyle. Kullanmak istiyorsan satin al diyor. Bu programin ucretli ve ucretsiz hali vardi ve ucretsiz hali yetiyordu. 2-3 saatlik konserleri youtube dan ses ve goruntu kalitesi yuksek bicimde indirebiliyor iken suan indiremiyorum. Programi acinda direkt satin al satin al diye kullandirtmiyor. Bu yuzden surekli eski versiyonlarini aradim. Bir sure eski versiyonunu kullandim. Ona da guncellestirme geitrmisler onlarida kullanamadim. Haliyse zor bir sekilde crackli dosya buldum onla kullandim cok degil 1 ay falan birseyler oldu muhtemelen virus taramasinda silindi dosya gitti. Yine kaldim oyle ortada. Gecen youtube uzerinden buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu vidionun altinda crack ve program bulunuyordu aslinda indirdip kurdum birkac indirme yaptim ama ondan once yasadim sorunlardan dolayi bilgisayara restart cektim.

Suan bilgisayar tertemiz cillop gibi. Suan ilk defa boyle bir dosya indiriyorum ve calistirmadan once gruba sormak istedim.

Ne yapacagim konusunda da bir bilgim yok.Yuksek dakikali vidiolari 1080 goruntu kalitesinde rahat indirebiliyor mp3 bile cevirebiliyordu program. Bayag kullanisliydi.
 
Eğer bilgilerinizin(kredi kartı bilgileri, T.C. kimlik numarası, özel belgeler ve fotoğraflar vs.) bilgisayar korsanlarına gitmesini istemiyorsanız tehdite izin vermeyin. Ayrıca güzel bir antivirüs programı edinin, Windows Defender yetersiz kalıyor çoğu konuda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı