Trompet alacağım. Çalınması kolay mı? Ayrıca geçmişte KOAH hastasıydım. Zorlanır mıyım çalmakta?
Eyvallah hocam.6 yıldır trompet çalıyorum kısa bilgi vereyim. Çalması zor enstrumanlardan biri. Trompetin şöyle bir olayı var uzun süre çalmadığın zaman çalmaya kalktığın zaman çalmakta bayağı bir zorlandığını fark edeceksin. Eğer hobi amaçlı bir enstrüman öğrenmek istiyorsan ne çalabilirsin klarnet çabilirsin yok illa ben brass ensturman çalacağım diyorsan saksafon alabilirsin ama kaliteli saksafonlar bayağı pahalı bende Yamaha yas 280 var fiyatı 60 70 bin TL'lerde diye biliyorum yine de sen bilirsin soruların varsa cevaplayabilirim.
Hocam "Trompet" neden bu kadar pahalı?6 yıldır trompet çalıyorum kısa bilgi vereyim. Çalması zor enstrumanlardan biri. Trompetin şöyle bir olayı var uzun süre çalmadığın zaman çalmaya kalktığın zaman çalmakta bayağı bir zorlandığını fark edeceksin. Eğer hobi amaçlı bir enstrüman öğrenmek istiyorsan ne çalabilirsin klarnet çabilirsin yok illa ben brass ensturman çalacağım diyorsan saksafon alabilirsin ama kaliteli saksafonlar bayağı pahalı bende Yamaha yas 280 var fiyatı 60 70 bin TL'lerde diye biliyorum yine de sen bilirsin soruların varsa cevaplayabilirim.
Eyvallah hocam.
Hocam "trompet" neden bu kadar pahalı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.