Tron V3 neden bu fiyatta?

Dediğimde haksız mıyım hocam siz söyleyin ya dediğiniz gibi fiyat fazla geliyor sisteme, ya fiyat iyi satanı kötü yorumlara sahip oluyor. Bugün PC kolik sitesinin ikinci el ürün taktığını okudum, Gaming'in hazır sistemlerinin arızalı geldiğini okudum. En çok GameGaraj ve Sinerji şikayet konusunda az gibi duruyor. Onlardan da size attıklarım sizin içinize sinmeyince ben yine karar veremedim maalesef

Var mı 25k civarında her şeyi tam bir öneriniz hocam? Günlerdir burada gördüğüm en güzel sorunsuz dertsiz öneri vatan da bir anda belirip kaybolan 20klık cihaz maalesef.

@Healthliker PcKolik'in ikinci el ürün sattığını düşünmüyorum. Yeni konu açıp etiketlerseniz parça parça öneri yapayım o zaman hazır yerine. Konu çok dağıldı.

Farkındayım hocam geçen konu açtım uyarı yedim bir günlük. Sanırım bir konu daha açmışım soru sormalık sistem önerisi de istememişim 30 gün olmamış sanırım. İyi akşamlar ilk fırsatta bir konu açar etiketlerim sizi.

Hocam sizce yılbaşına kadar bu fiyat bandında bir 4060 Ti sistem çıkabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…