Zymnax
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bundan bir süre önce Motospeed CK61 kullanıyordum fakat ok tuşları ve Del tuşunun aktivasyon şekli sebebiyle bir türlü ısınamadım ve sattım. Şimdilerde Omen by HP encoder Red Switch kullanıyorum ve güzel bir klavye ancak tam boyut olduğu için çok yer kaplıyor. Blitzwolf BW-KB1 modelini sipariş etmiştim fakat 1 ay olmasına rağmen kargolanmayınca iptal ettim o yüzden yurt dışı alışverişine de sıcak bakmıyorum maalesef.
Amazon'da gezinirken Tronsmart'ın Elite model klavyesini gördüm. Hem %60 hem de istediğim tuşlara sahip olması beni cezbetti. Ancak Outemu Blue Switch kullanması düşündürüyor. Gamepower Warlock compact modelinde de aynı Switch'ler var ve bir süre sonra basmama sıkıntısı çıkarıyorlar. Sizce sorun Switch'lerde mi yoksa marka kaynaklı yaşanan bir sorun mu? Ayrıca bu klavye alınır mı? Yurtiçi %60 olup da bu fiyat bandında başka alınabilecek model var mıdır?
www.teknostore.com
Amazon'da gezinirken Tronsmart'ın Elite model klavyesini gördüm. Hem %60 hem de istediğim tuşlara sahip olması beni cezbetti. Ancak Outemu Blue Switch kullanması düşündürüyor. Gamepower Warlock compact modelinde de aynı Switch'ler var ve bir süre sonra basmama sıkıntısı çıkarıyorlar. Sizce sorun Switch'lerde mi yoksa marka kaynaklı yaşanan bir sorun mu? Ayrıca bu klavye alınır mı? Yurtiçi %60 olup da bu fiyat bandında başka alınabilecek model var mıdır?

Gaming Area
En kaliteli oyuncu ekipmanlarına Teknostore'da ulaşın. Oyun deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak ürünlerimizle rekabetin ötesine geçin.

Son düzenleyen: Moderatör: