Tronsmart Sono vs Corsair HS35

Katılım
2 Mayıs 2020
Mesajlar
735
Çözümler
4
Yer
PSU
Arkadaşlar merhaba. Bugün bir kulaklık satın alacağım. Aklımda Tronsmart Sono vardı fakat Corsair HS35'e de kaymıyorum değil. Hem PC hem Xbox One S platformunda kullanacağım. Corsair HS35'in siyah rengine bütçem yetiyor. Duyduğum kadarıyla bazı renklerin uyumluluk bakımından farklı mecraları ifade ettiğini duydum. Siyah renk Xbox One S platformunda uygun olur mu? Ek olarak Tronsmart Sono alırsam Corsair HS35'i arar mıyım? Konsoldan daha çok bilgisayarda takılıyorum. CS:GO, Valorant tarzı oyunlarda rahat ses kasılabilir olmasını istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi içinden Tronsmart Sono eğer Xbox kontrolcüsü üstünden bağlanacaksanız. Ama eğer konsolun kendi üstünden bağlanacaksanız CH321 öneririm.

Konsoldan bağlanmayı sorun görmemiştim ama sürekli konsola yakın olarak oynamıyorum. Tronsmart almak daha mantıklı geldi.
HS35 kötü bir kulaklık. Kafa bandı kırılıyor. Tronsmart Sono alın geçin. @TÇB
Ses kasmada sıkıntı yaşar mıyım hocam rekabetçi oyunlarda? Tronsmart ın hiçbir ürününü kullanmadığım için kalitesinden bilgi sahibi değilim.
 
Merhabalar, tronsmart'dan memnunmusunuz?
Merhaba. Evet memnunum. Özellikle önceden sanal 7.1 kulaklık kullanmama rağmen daha iyi ses kasılabiliyor bu kulaklıkta. Mikrofon kalitesine de hayran kaldım bu fiyatta bu mikrofon garibime gitti, dip ses yok denilebilir. Aklımda ki tek soru işareti kulak pedleri oldu. 3-4 saat oyunun ardından her kulaklıkta olduğu gibi bu kulaklıkta terleme yaratıyor fakat kulak pedleri kullanılan mataryel dolayısıyla erken aşınır mı o yönden kafamda soru işareti var. Fakat genel anlamda baktığımızda kesinlikle fiyatını hak ediyor. Kulak pedlerinde aşınma olursa garanti dahilinde değiştirirler diye umuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı