Truck MP 7 tane ban yemek

yusufkrkmz1146

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktan da gördüğünüz gibi, ETS 2'de 7 tane ban yedim.

Bildiğim kadarıyla 6'ncı banın perma ban olması gerekli ama ben hala perma yemedim. Zaten oyunu 2017'den bu yana online oynuyorum.
Biraz da sıkıldığım için ATS almayı düşünüyorum bir sıkıntı olur mu? ATS'de ban yedim diyelim, ETS'de bu kadar ban yediğim için ATS'de önceki banlara bakılıyor mu? Yoksa 6 tane hakkım mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk yediğiniz banların süresi geçmiş olabilir. yanında turuncu renk varsa süresi geçmiş olur.
Süresi geçmediyse ve tekrar ban yediyseniz, yakın zamanda perma bana dönecektir.

Online kısmında ise, ikisi de TruckersMP üzerinden oynandığı için oraya da giremezsiniz diye düşünüyorum.

İlk yediğiniz banların süresi geçmiş olabilir. Yanında turuncu renk varsa süresi geçmiş olur.
Süresi geçmediyse ve tekrar ban yediyseniz, yakın zamanda perma bana dönecektir.

Online kısmında ise, ikisi de TruckersMP üzerinden oynandığı için oraya da giremezsiniz diye düşünüyorum.

Ban yediğinizde TruckersMP'den yemiş olduğunuz için ETS'den banlanınca ATS de giremiyorsunuz o hesaptan. Dolayısıyla evet banlar birbirini etkileyecektir.

ATS'de online oynamak istiyorsan sana tavsiyem başka steam hesabından ATS'yi satın alman.Öyle yaparsan başka TruckersMP hesabı açabilirsin.

Başlıktan da gördüğünüz gibi, ETS 2'de 7 tane ban yedim.

Bildiğim kadarıyla 6'ncı banın perma ban olması gerekli ama ben hala perma yemedim. Zaten oyunu 2017'den bu yana Online oynuyorum.
Biraz da sıkıldığım için ATS almayı düşünüyorum bir sıkıntı olur mu? ATS'de ban yedim diyelim, ETS'de bu kadar ban yediğim için ATS'de önceki banlara bakılıyor mu? Yoksa 6 tane hakkım mı var?

Olayı sana şu şekilde açıklayayım. 1 yıl içerisinde toplamda 5 ban yersen 5. ban ile perma yiyorsun ama her yıl 1 ban yersen istersen 100 adet ban geçmişin olsun profilde, perma yemezsin. Profilinde aktif olan her 1 banın, 1 yıl aktiflik süresi var. 1 banın aktiflik süresi bitince rengi sarı oluyor sarı banlar, aktif banlar gibi değil. Yani 1 banın sarı olunca o pasif duruma düşüyor. Profilinde 4 sarı 1 yeşil renkte ban geçmişin varsa. Senin aktif devam eden 1 banın var demektir.
Profilinde 4 yeşil, 1 sarı ban varsa. Senin aktif devam eden 4 banın var. 1 ban daha yersen perma yiyeceğin anlamına geliyor.
Tmp'de üzerinden ban yediğin için, 2 oyunda da ban sayın farklı olmayacak.
Artık Scs MP co-op geldi. Arkadaşlarınla. Tmp'ye ihtiyaç duymadan MP oynayabilirsin. Tmp'yi çok dert etme artık.

Son düzenleme:
Olayı sana şu şekilde açıklayayım. 1 yıl içerisinde toplamda 5 ban yersen 5. ban ile perma yiyorsun ama her yıl 1 ban yersen istersen 100 adet ban geçmişin olsun profilde, perma yemezsin. Profilinde aktif olan her 1 banın, 1 yıl aktiflik süresi var. 1 banın aktiflik süresi bitince rengi sarı oluyor sarı banlar, aktif banlar gibi değil. Yani 1 banın sarı olunca o pasif duruma düşüyor. Profilinde 4 sarı 1 yeşil renkte ban geçmişin varsa. Senin aktif devam eden 1 banın var demektir.
Profilinde 4 yeşil, 1 sarı ban varsa. Senin aktif devam eden 4 banın var. 1 ban daha yersen perma yiyeceğin anlamına geliyor.
Tmp'de üzerinden ban yediğin için, 2 oyunda da ban sayın farklı olmayacak.
Artık Scs MP co-op geldi. Arkadaşlarınla. Tmp'ye ihtiyaç duymadan MP oynayabilirsin. Tmp'yi çok dert etme artık.
teşekür ederim zaten sildim hemen ats adlım ve remi online şekilde oynamaya başladım hız sınırı yok karışan yok türklerle eğlenceli şekilde para kazanıp geziyoruz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı